Blue by Enzoani - Lesley

Wat een wáánzinnige trouwjurk is de Lesley van Blue by Enzoani! Deze mermaid-dress is van top tot teen bedekt met mat, botanisch kanten applicaties. Daarnaast heeft de jurk een fijn kanten onderlaag, wat zorgt voor dimensie. De jurk heeft geen glitters op het kant, maar om toch een beetje glam toe te voegen aan de jurk, heeft Enzoani steentjes geplaatst op de spaghettibandjes. De rug is prachtig laag en de top heeft een nette v-hals. Een droom van een bruidsjurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Blue by Enzoani - Lesley passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Blue by Enzoani. Blue by Enzoani - Lesley is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Blue by Enzoani - Lesley kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.