Blue by Enzoani - Lavender

Unieke trouwjurk met een bijzonder lijfje met een lage V-halslijn en kanten schouderbanden. Op het lijfje zitten kanten bloemen die overlopen in de springende tule rok. De achterkant van de trouwjurk is laag uitgesneden en mooi omlijnt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Blue by Enzoani - Lavender passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Blue by Enzoani. Blue by Enzoani - Lavender is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Blue by Enzoani - Lavender kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.