Alma Novia - Radja

Elegante trouwjurk in kokerstijl met een vloeiende overrok; met een V-hals, een druppelvormige achterkant met parelknoopdetail en vloeiende mouwen. Exclusief Alma Novia-ontwerp gemaakt van crespon.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Alma Novia - Radja passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Alma Novia - Radja is een trouwjurk met een karakter en bestaat uit de stof .

Voor het passen van de jurk Alma Novia - Radja kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.