Adore - Suyana

Suyana van Adore is een romantische trouwjurk vol versiering. De top is bedekt met prachtige bloemenapplicaties die doorlopen op de rok. Het kant is afgewerkt met kleine pailletten en in de tule rok zit een glitter-onderlaag, letterlijk schitterend dus! Kom jij deze mooie bruidsjurk binnenkort bij ons passen?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Suyana passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Suyana is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Suyana kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.