Adore - Reagan

Mooie, slanke trouwjurk van Adore. Reagan is een strakke jurk met boothals en een plunge neckline. Het kant op de top heeft lieve kleine bloemetjes die bedekt zijn met kraaltjes. Op de sleep is groter bloemenkant geplaatst, wat een heel mooi detail is en het geeft de jurk een speels effect.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Reagan passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Reagan is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Adore - Reagan kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.