Adore - Kari

Als je op zoek bent naar een trouwjurk die verfijnd en elegant is, dan is de Kari een prachtige match. De combinatie van klassieke en moderne elementen maakt het een veelzijdige optie voor verschillende soorten bruiloften, van traditioneel tot eigentijds.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Kari passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Kari is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Adore - Kari kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.