Adore - Hannah

Prachtig a-lijntje van Adore. Hannah heeft een v-hals en een mooi schouderbandje. De mat-kanten applicaties druppelen vanaf de top door op de tule rok en komen onderaan de rok speels terug. In de taille is een heel subtiel bandje met kraaltjes geplaatst.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Hannah passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Hannah is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Hannah kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.