Adore - Bella

Bella van Adore is een párel van een trouwjurk! Echt een onwijs lieve, romantische bruidsjurk met moderne details. Bella heeft een satijnen a-lijn rok met knoopjes die tot op de sleep doorlopen. De kanten top met subtiele pailletten heeft een plunge neckline met lange, off-shoulder mouwen van tattoo-kant.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Bella passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Bella is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Bella kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.