Herve Paris - Colbie

Wat een onwijs mooie en unieke bruidsjurk is Colbie van Herve Paris! Ze heeft een prachtige asymmetrische top van botanisch kant. In de taille is gedrapeerd mikado geplaatst, waar vanuit de rok van dezelfde stof wijd uitloopt. De jurk sluit op de rug met een lange rij knoopjes en ook daar is gewerkt met asymmetrisch kant. Echt een pareltje!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Colbie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Colbie is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Colbie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.