Zekerheid

De Bruidshoek is CBW-erkend. CBW is het keurmerk voor betrouwbare bruidsmodewinkels

Natuurlijk wil je ongestoord genieten van alle voorbereidingen op je trouwdag. Daarom doe je ook een beroep op specialisten. Alleen dan heb je de zekerheid dat alles perfect wordt verzorgd en dat alle aandacht aan je trouwdag wordt besteed door deskundige mensen.

Deskundig en enthousiast

Bij de Bruidshoek krijg je de zekerheid die je zoekt. Onze 30 jaar ervaring en goede naam staan garant voor een perfecte voorbereiding op je dag. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je deskundig en vooral ook heel enthousiast wordt geholpen. Een trouwjurk uitzoeken is tenslotte een groot feest!

Eigen atelier

In ons eigen atelier maken onze gediplomeerde coupeuses je bruidskleding helemaal perfect op maat. Daarnaast zijn we natuurlijk in staat om je persoonlijke wensen uit te voeren.

CBW-mitex

Voor een stukje extra zekerheid is de Bruidshoek aangesloten bij de CBW-Mitex. Op alle aankopen zijn de CBW-Mitex verkoopvoorwaarden van toepassing. Deze zijn opgesteld in samenspraak met de Consumentenbond en omvatten onder andere een garantiefonds. Het spreekt voor zich dat wij als de Bruidshoek CBW-erkend zijn.

Zo zie je maar, bij de Bruidshoek krijg je naast een prachtige collectie ook nog service, kwaliteit, gezelligheid enzekerheid.

Op de site van CBW-Mitex kun je meer lezen en de voorwaarden vinden.

Download hier de voorwaarden van CBW-erkend.

CBW-erkend

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.