Wie moet ik meenemen als ik wil komen passen?

Voordat je bruidsjaponnen wilt gaan passen moet je goed nadenken wie je mee wilt nemen. De verleiding is groot om eerst eens lekker met een paar vriendinnen te gaan neuzen voordat je echt op stap gaat met de moeders.

Neem de moeders mee

Helaas blijkt dit niet te werken en dit kan veel stress in de familie geven. Op het moment dat je aan het passen bent en je past de japon waar je helemaal weg van bent, gaan je ogen glimmen, ben je helemaal gelukkig en heb je hem dus gevonden. Als je dan later met de moeders komt en deze japon laat zien is het zo iets van :”Kijk mam dit is hem”. Je moeder ziet er dan maar één (of twee) en denkt dan:” Heb je dit al geprobeerd, staat dat niet leuk en pas deze nog even”. Met andere woorden: je moeder mist het proces van dit staat je wel en dat staat je niet.

Verder merken we dat de moeders vaak teleurgesteld zijn en dat is misschien niet altijd even gezellig. Het is veel verstandiger om direct iedereen mee te nemen die je mag/kan helpen bij je keuze. Zij maken dan alles mee, zien veel dingen bij je aan en het moment dat jij stralend de paskamer uit komt, is dan ook het moment dat je dat met hen kunt delen.

Terug naar de meest gestelde vragen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.