Tips van Maartje

Mijn naam is Maartje en ik ben sinds 2014 werkzaam in de Bruidshoek. Ik ga dus al een aantal jaar mee in de Bruidshoek en ik kwam er achter dat er heel wat komt kijken bij het uitzoeken van je trouwjurk tot aan de trouwdag zelf. De trouwjurk wordt op maat gemaakt, je gaat opzoek naar je trouwschoenen, sieraden, sluier en nog veel meer.

Bruidslessen

De ‘lessen’ worden gegeven dus je mag je trouwjurk nog een keertje aan en nu moet hij natuurlijk ook nog is goed zitten. Ik snap dat dit allemaal erg op je af kan komen en dat je misschien kort voor je trouwdag nog veel vragen hebt. Op deze pagina zul je verschillende vormen van tips voor je trouwdag voorbij zien komen. Dit zal gaan over het uitzoeken van je trouwjurk tot het stomen voor erna. Zo maak ik je het misschien een beetje makkelijker.

 

Instructie video’s

 

Heb je nog meer brandende vragen? misschien staat hieronder je antwoord

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?