Wij gaan verbouwen

Ja jullie lezen het goed, we gaan onze winkel verbouwen om ons verder te ontwikkelen.
We zijn continue bezig met het verbeteren van onze winkel en onze service en we zien allerlei maatschappelijke ontwikkelingen waar ook wij in mee willen gaan.

Je hebt het vast gelezen en gehoord. De media staan bol van de nieuwsberichten over winkels die gaan sluiten. En niet voor niets natuurlijk. De vraag die je steeds hoort is: “Waarom zou jij als klant naar een winkel gaan als je het ook makkelijk online kunt kopen?” De klanten en hun wensen zijn in een snel tempo aan het veranderen en als toonaangevende bruidsmodewinkel willen we voorop lopen in de ontwikkeling van ons vak. Richting geven.

We zijn eigenlijk al een jaar ideeën aan het verzamelen en plannen aan het maken. In het team hebben we een brainstorm groep opgericht en met elkaar hebben we leuke dingen gezien, bedacht en uitgewerkt.
De komende weken gaan we veel van onze plannen uitvoeren en we hopen je dan spoedig te verrassen in de winkel.

Verder zijn we op inspiratiereis geweest naar Amsterdam, London, Antwerpen, Turijn enz. enz. Hieronder kun je een beetje meekijken op ons moodbord.

Ik zal in m’n komende blogs steeds meer tipjes van de sluier oplichten (hoe toepasselijk).

Een van de grootste en meest in het oog springende verandering zal ons atelier worden. We hebben namelijk besloten om een extra atelier te maken. Midden in de winkel. Om te laten zien welke kwaliteit wij in huis hebben. Een atelier waar onze coupeuses live trouwjurken vermaken, adviezen geven en waarbij je lekker aan tafel kunt gaan zitten kijken als je wilt. Het vermaken van trouwjurken doen we al 30 jaar zelf op ons atelier achter in de winkel, maar dat zat altijd achter de schermen. Nu gaan we dat live tonen aan onze klanten. Uniek in de bruidswereld.

Het werd de hoogste tijd om de stoelen opnieuw te stofferen. De spijkerbroeken hebben hun sporen letterlijk nagelaten en hoe schoon we ook zijn, het is nu tijd om dat aan te pakken.
Omdat we het atelier aan huis hebben en het trouwseizoen grotendeels voorbij is doen we dat zelf zoals je kunt zien.
Hieronder de eerste plaatjes.

De komende weken zal ik bijna dagelijks verslag doen van de vorderingen en leuke foto’s plaatsten.
Blijf me volgen en je bent altijd bij.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.