Niet tuttig maar vlot

Ben jij ook op zoek naar een vlotte niet tuttige bruidswinkel?

Wij horen zo vaak dat bruiden die bij ons binnenkomen zeggen: “hè hè, eindelijk eens niet zo’n tuttige klassieke bruidswinkel”.

Of zoals bruid Saskia het verwoord in een persoonlijke mail aan mij.
“Ik was meteen bij binnenkomst al zeer aangenaam verrast! Wat een fijne sfeer, niet zo benauwend als ik gewend was in andere bruidsmode zaken. Danitia heb ik ervaren als een leuke, vlotte, oprecht geinteresseerde, gezellige, betrokken, deskundige verkoopster. Ze heeft duidelijk plezier in haar werk. Net als jij en de andere collega’s die even kwamen kijken en meedenken. Wat een verademing!”
“In mijn zoektocht naar een trouwjurk heb ik diverse bruidsmode winkels bezocht en me helemaal suf gegoogled. Ik vind de zaken die ik bezocht heb allemaal even vreselijk. Zo stijf en truttig, zowel de jurken als het personeel”. Jullie moeten zorgen dat jullie beter gevonden worden als er gegoogled wordt op niet tuttige bruidswinkel.

Moderner, vlotter en persoonlijker

Kijk daar word ik nu blij van.
Tegelijkertijd moeten wij als Bruidshoek iets doen met deze informatie. Uitdragen dat onze winkel, onze werkwijze, sfeer en collectie blijkbaar anders zijn dan wat je verder in Nederland vindt. Moderner, vlotter en persoonlijker.
En dan onze collega’s. Allemaal intern opgeleidt en pas zelfstandig gaan werken als ze voldoende kennis en ervaring hebben.
Onze constante focus op kwaliteit en heel veel samen doen. Samen meedenken met de zoektocht van de bruiden, samen meekijken bij het afspelden / vermaken.
En pas de jurk afleveren als ook wij 100% tevreden zijn.

Een beetje no-nonsense

Dat past ook wel bij hoe wij zijn.
Een beetje no-nonsense, doe maar gewoon en lever topkwaliteit met een grote glimlach. Plezier maken en plezier hebben.
Ook onze winkel in zeker niet klassiek, maar wel mooi, netjes en up to date.
Wat zeg ik, vooroplopend qua trends en beleving.
Beleving in de winkel met ons atelier en alle hoekjes om te snuffelen. Mooie spullen, verrassende spullen.

Een collectie met authentieke merken met eigen design en geen kopietjes uit China. Het mooiere origineel hebben we dan toch al in de winkel gehad :). Een collectie-jaar eerder…..
Ruimte voor privacy, maar ook zicht op andere mooie bruiden en bruidegommen die aan het passen zijn. Voor de sfeer, maar ook voor inspiratie.

Dus inderdaad, wij zijn zeker geen tuttige bruidswinkel. Wij willen ook geen tuttige bruidswinkel zijn. Wij hebben een mooie winkel, modern en van deze tijd.
Wij zetten ons ook niet af tegen andere winkels, nee hoor. Wij doen het gewoon op de manier doen zoals wij vinden dat wij het moeten doen. Alle andere winkels moeten het vooral doen zoals zij vinden dat ze het moeten doen. Prima.

Wil jij ervaren hoe het bij de Bruidshoek is.
Een trouwjurken ervaring die niet tuttig en ouderwets is.
Aandacht en enthousiasme van een lieve collega met oog en een luisterend oor voor jou.

Maak dan snel je afspraak. Combineren met High Tea?

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Memory: 123MB (48.05% of 256MB)