Moet ik bij de eerste pasafspraak mijn trouwschoenen al hebben?

Wanneer je jouw trouwjurk hebt uitgekozen kom je daarna voor het afpassen (op maat maken) naar de winkel. Dit is de tweede afspraak en ongeveer 3 maanden voor je trouwdag. Bij deze afspraak is het van belang dat je jouw trouwschoenen hebt. Wij gaan dan namelijk de lengte van jouw trouwjurk bepalen en die verschilt per hakhoogte cq schoen.

Hulp bij het vinden van de juiste trouwschoenen

Omdat de meeste bruiden hun trouwschoenen bij de Bruidshoek uitzoeken zorgen wij ervoor dat jouw schoenen op tijd binnen zijn zodat het op maken goed verloopt.
Twijfel je bij het uitzoeken van je jurk nog over de juiste schoen, dan kun je ook vragen of we enkele schoenen op zicht bestellen voor je. Dan heb je het voor je pasafspraak in ieder geval goed geregeld.
Voor een perfect eindresultaat is het dus heel belangrijk dat je bij je eerste pasafspraak je schoenen hebt.

Mocht je de schoenen door een reden nog niet hebben is dat geen ramp. We kiezen een hakhoogte die je graag draagt. We spelden de jurk dan op deze hakhoogte af en jij gaat rustig zoeken naar jouw perfecte schoen.
Voor schoenen mag je bij ons altijd binnen komen lopen hier hoef je geen afspraak voor te maken. Kijk hier alvast naar een greep uit de collectie.

Terug naar de meest gestelde vragen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.