In de media

Media

Regelmatig worden we gevraagd voor televisie-opnamen, een interview of een artikel in een van de bruidsbladen of kranten. Hieronder geven we je een leuke verzameling van allerlei artikelen in de media over ons.

Leidse Flair Bridal run

met medewerking van de Bruidshoek

Zondag 4 september 2011 heeft Flair de Flair Bridalrun georganiseerd. Als Leidse winkel zijn wij natuurlijk benaderd voor dit evenement. Als sponsor hebben wij de presentatrice gekleed en de derde prijs verzorgd.
Ruim 100 bruiden hebben aan de run deelgenomen en het is een gezellige middag geweest.
Zie hier het artikel in het Witte Weekblad.

Leids Nieuwsblad juli 2011

Interview over 25 jaar de Bruidshoek in Leiden.

Jouw Feest gaat beginnen

Artikel in Magazine Trouwen van j/juli/augustus 2011.
Gaat over hoe je kunt genieten van je dag!

Interview De Tijd van je Leven

Robert Jan in geciteerd in het online magazine DeTijdvanjeLeven. Een leuk artikel over 40+ bruiden.

Trouwen Magazine maart 2011

Het kan altijd SNELLER

Mijn tweede column voor Trouwen Magazine.
Er wordt altijd aan ons gevraagd hoe ver vantevoren je langs moet komen voor je jurk. Het record staat sinds kort op 24 uur. Wie gaat ons uitdagen?

Trouwen Magazine december 2010

Trends voor 2011

Ik ben gevraagd voor een column voor Trouwen Magazine. Hier kun je de eerste lezen.
Mijn eerste onderwerp is de trends voor 2011.

Dubbelinterview Bruid en Bruidegom

Onze collega´s Ingrid en Marianne zijn afgelopen jaar allebei getrouwd. Heel bijzonder en als je zelf in een bruidszaak werkt is het nog moeilijker. Of juist niet! Lees hier hoe het onze collega´s is vergaan.

Wit wedding passessie Bruidshoek

Lindsey komt haar bruidsjurk uitzoeken bij de Bruidshoek. Lees hier hoe het haar vergaan is. Een leuk artikel uit het tijdschrift WITwedding

Interview Bruid en Bruidegom

Robert Jan is gevraagd om een artikel te schrijven over zijn belevenissen in de winkel. Het is een leuk artikel geworden over zwangere bruiden.

Voorpagina Telegraaf 18 april 2009

Deze download is een foto op de voorpagina van de Telegraaf van 18 april 2009. Sportief rijdt het bruidspaar in een bakfiets naar het stadhuis van Leiden.

De begeleidende tekst is als volgt;
Sportief naar het stadhuis! In Leiden rijdt een stralend bruidspaar door de Breestraat. Zelfverzekerd trappend en sturend laat de bruidegom er geen twijfel over bestaan wie er aan het roer staat van het jonge huishouden...

Interview voor Easybow

Easybow levert de (computer) server voor voor ons bedrijf. Hun no nonsense aanpak past prima bij de onze. Voor op hun website hebben ze aan aantal filmpjes gemaakt over de mensen die met hun producten werken.

Modeshow 2B-Home zondag 27-9-2009

Streekblad Zoetermeer d.d. 26 augustus 2009

Naar aanleiding van de Modeshow in 2B-Home op zondag 27 september is Robert Jan geïnterviewd in het Streekblad van Zoetermeer. Hier vind je als download het artikel uit de krant.

Mooimakers

Mooimakers, Leidsch Dagblad 2008

In een special over mensen in de regio Leiden die andere mensen mooi maken is Robert Jan geintervieuwd. Een leuk verhaal dat je vooral moet genieten tijdens je trouwdag!

Interview met Marloes

Interview met Marloes in het Leidsch Dagblad van 13 maart 2006.

In 2006 is er een sterke daling geweest in het aantal huwelijken. In het kader van dit onderwerp zijn een aantal bedrijven in de huwelijksmarkt geinterviewd. Hieronder vindt je het artikel over onze winkel.

Verhuizing van de Bruidshoek

De Bruidshoek verhuist

Een artikel over de verhuizing van de Bruidshoek in Het op Zondag van 5 juni 2005.