Ik heb een trouwjurk gekocht

Maar hoe gaat het nu verder?

Je hebt je trouwjurk gekocht en nu wil je weten hoe het verder in z’n werk zal gaan. Normaal gesproken moet je tussen het uitzoeken van je trouwjurk en het komen passen voor je trouwdag lang wachten. Onze bruidsateliers maken jouw trouwjurk pas op het moment dat je hem bij ons koopt. De levertijd kan oplopen van 3 tot 5 maanden.

Passen

Waar we in het verleden werkten met een protocol met “vaste” termijnen gaven onze bruidsparen de laatste tijd steeds vaker aan dat ze deze termijnen liever anders zagen. Zeker voor het ophalen van de trouwjurk kregen wij steeds vaker de vraag of de jurk niet direct bij de laatste pas meegegeven kon worden. Daar hebben we ons natuurlijk op aangepast.

We beginnen nadat je trouwjurk of trouwpak is binnen gekomen met de eerste pasafspraak. We trekken de trouwjurk / trouwpak bij je aan en daarna gaan wij kijken waar hij aangepast moet worden. Dat spelden we af en daarna gaat de jurk/pak naar onze coupeuses. Voor deze afspraak  is heel belangrijk om in ieder geval de schoenen (voor de lengte van de rok), de lingerie (voor de pasvorm van de top) te hebben en niet meer te fluctueren in gewicht. Dit is belangrijk want nu wordt de trouwjurk / trouwpak op maat gemaakt en anders past je jurk of pak dadelijk niet meer en dat zou zonde zijn.

Tijdens het passen is er natuurlijk ook tijd om voor eventuele accessoires te kijken. Het passen gebeurt op doordeweekse dagen omdat onze ervaren coupeuses aanwezig moeten zijn.

Als je zwanger bent doen we alle pasafspraken vrij kort voor je trouwen. Dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat jouw buik perfect in de jurk past. Hier vind je meer informatie over trouwen als je zwanger bent.

Napassen

Dit is voor ons heel belangrijk. Wij willen altijd checken of alles perfect is. Dit napassen doen we naar aanleiding van de planning van het atelier. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we zeker weten dat je jurk perfect is, maar daarnaast komen ook andere zaken aan bod. We proberen overal aan te denken voor je dus hebben wij onze bruidslessen opgenomen voor je! Zo kun je op ieder moment nog even de Tips&Tricks doornemen voor op je bruiloft. Als je vragen hebt, schroom niet om ze te stellen. Dit stukje extra service is echt de Bruidshoek! Mocht we bij deze laatste afspraak nog iets tegenkomen voor het atelier aan je trouwjurk en of trouwpak dan kunnen we dat direct aanpassen of een extra afspraak inplannen. Uiteindelijk willen we dat het helemaal perfect geregeld is voor je.

 

Ophalen

Ook het ophalen van de jurk gebeurt in overleg. Als jij aangeeft wanneer jij je kleding mee wilt nemen, zorgen wij dat hij helemaal netjes gestreken voor je klaar hangt. Vroeger was dit bijna altijd een dag voor het huwelijk, maar tegenwoordig willen de bruidsparen dat eerder geregeld hebben. Geef maar aan wat jij prettig vindt.
Je krijgt hem natuurlijk mee in een NIET-doorzichtige hoes ( die tevens van gerecycled materiaal is ☺) zodat het voor iedereen een verrassing blijft.

Je trouwdag

Eindelijk is dé dag aangebroken! Dus feest, geniet, wees blij!
Wij zullen er alles aan doen om je trouwdag op het gebied van je kleding onbezorgd te laten verlopen, want je begrijpt dat een perfecte, stralende bruid ons beste visite-kaartje is!

 

https://www.youtube.com/watch?v=rdgoq9XVBS4&t=

 

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.