Hoeveel passessies zijn er in totaal nodig?

Wanneer jij jouw trouwjurk of trouwkostuum hebt gevonden kom je daarna nog een keer terug voor de eerste passessie waarbij wij gaan afspelden. Hierna gaan wij de trouwjurk of het kostuum vermaken en daarna willen wij nog een laatste passessie doen om alles te controleren. In totaal kom je dus drie keer bij ons om te passen:

  1. Het uitzoeken
  2. Eerste passessie
  3. Tweede passessie voor de controle.

Controlepas van je trouwjurk

Onze ervaring leert dat er bij de controlepas nog wel eens wat kleine dingetjes naar voren komen die nog niet helemaal perfect zijn. Dat komt aan de ene kant omdat de japonnen steeds complexer worden, maar aan de andere kant omdat wij zelf heel perfectionistisch zijn. Mocht dat het geval zijn dan zullen we een extra afspraak inplannen, want het is ons perfectionisme dat wij alles 100% passen en checken voordat het groene licht komt voor het afleveren. Soms is het misschien bij het overdrevene af, maar we willen gewoon dat we zeker weten dat het allemaal perfect is. Dat willen jullie als bruidspaar toch ook!

Afhalen van je trouwjurk

Daarna gaan wij de jurk strijken en maken we een afspraak waarop je de jurk komt halen. Bij deze afspraak wordt de jurk niet nogmaals gepast omdat hij dan helemaal perfect gestreken is.

Terug naar de meest gestelde vragen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.