Waarom staan er geen prijzen op de site?

Prijzen bruidsjaponnen

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de gasten op je feest weten wat jouw prachtige creatie heeft gekost. Dat is het geheim van de bruid! Om je toch een indicatie te geven kunnen we je vertellen dat je voor de meeste bruidsjaponnen moet rekenen op een kostenplaatje van 1500 tot 2000 euro (dit is ongeveer 70% van de collectie). Exclusievere merken zijn luxer afgewerkt en daardoor iets duurder, reken dan op prijzen tussen de 2000 en 2700 euro. In onze winkel lopen de prijzen door tot rond de 4500 euro, maar dat is nog maar 1% van de collectie.

Prijzen bruidegomskostuums

Bij de mannen lopen de prijzen zeer uiteen. Je kunt kiezen voor een sportief 2-delig pak vanaf ongeveer 600 euro tot en met een chique 3-delig bruidegomskostuum met een wisselvestje. Daarvan liggen de prijzen tussen de 800 en 1000 euro. We hebben prachtige trouwkostuums van 600-1500 euro, het ligt er natuurlijk maar net aan waar je uiteindelijk op valt. In ieder geval zullen we ervoor zorgen dat je perfect past bij je bruid en dat jij als bruidegom je ook lekker op je gemak zult voelen in je pak.

Budget

Wij zullen je in eerste instantie nooit vragen hoeveel je te besteden hebt, maar heb je een budget in gedachten, dan is het handig om dit te zeggen tegen degene die je helpt. Zij zal er dan natuurlijk rekening mee houden. Dit hoeft niet persé aan tafel, maar kan ook privé in de paskamer.

Minimumprijs

We zijn altijd op zoek naar de mooiste jurken voor de beste prijzen. We willen echter geen concessies doen aan kwaliteit! Daarom gebiedt de redelijkheid te zeggen dat de prijzen in onze winkel beginnen vanaf 1300 euro.

Terug naar de meest gestelde vragen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.