De mooiste trouwjurken in elke maat

We worden vaker gebeld met de vraag: verkopen jullie ook trouwjurken in een grote maat?

Trouwjurk grote maten en kleine maten

Bij de Bruidshoek hebben wij maat 32 tot en met maat 58. Wij bestellen een confectie maat voor je maar deze worden door ons eigen atelier compleet gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Echt maatwerk dus.

Ga jij binnenkort trouwen en zoek je prachtige trouwjurken in een grote maat of kleine maat? In onze uitgebreide collectie, met zowel kleine als grote maten trouwjurken, vind jij vast precies wat je voor ogen hebt! Trouwen is tenslotte een speciale gelegenheid, waarbij jij je op je best wilt voelen en er oogverblindend uit wilt zien. En dat doe je zeker in een van onze elegante trouwjurken!

Niet zoeken op grote maat maar op stijl jurk

Je hoeft dus niet op basis van maat te zoeken bij de Bruidshoek. Eerder op stijl. Je kan zoeken naar de stijl die jij mooi vindt of wilt passen. Onze trouwjurken zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en ontwerpen, variërend van traditionele trouwjurken met grote rok tot moderne, sluikvallende ontwerpen. Elke trouwjurk van de Bruidshoek is gemaakt van kwalitatief goede materialen en is zorgvuldig ontworpen om je lichaam te accentueren en te flatteren.

Natuurlijk is het ook ontzettend belangrijk dat de jurk lekker zit. We passen al onze trouwjurken dan ook zo aan, dat jij je volledig op je gemak voelt in je jurk. Dankzij onder andere een aangename voering en ondersteunende materialen blijft de jurk de hele dag mooi zitten. En draag je hem ook aan het eind van alle festiviteiten nog steeds met plezier!

Diverse merken trouwjurken

In onze winkel heb je de keuze uit tientallen nationale en internationale merken trouwjurken. Van designermerk Milla Nova tot de jurken van het wereldberoemde label Vera Wang, wij selecteren alleen op basis van hoge kwaliteit. Pas als een merk voldoet aan al onze eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en authenticiteit, nemen wij de jurken op in onze collectie.

Onze stylistes helpen je bij je zoektocht. Ze assisteren je bij het passen en stylen van je droomjurk en zorgen er vervolgens voor dat hij in ons atelier precies op maat wordt gemaakt.
Je hoeft dus niet bij ons te bellen voor het “aanvragen” van plus-size trouwjurken. Er zijn de Bruidshoek veel merken beschikbaar en deze vermaken wij zo dat ze altijd als gegoten zitten.

<h2

Bij de Bruidshoek hebben wij een groot team van zeer ervaren coupeuses. Zij werken in ons eigen atelier om elke trouwjurk perfect op maat te maken, ook trouwjurken in een grote maat. Heb je na een uitgebreide pas-sessie dé jurk voor jouw grote dag gevonden? Dan komt een van de coupeuses de jurk precies op maat spelden.

Elk lichaam is prachtig én uniek. Kies dus vooral de jurk die jij het mooist vindt. Op basis van de stijl, het merk, het model en/of de stof waar jij gelukkig van wordt. Wij passen iedere jurk vervolgens tot in detail aan jouw unieke vormen en kenmerken. Zodat elke bruid die bij ons is geweest in een perfect passende jurk voor het altaar verschijnt.

Trouwjurk uitzoeken: een onvergetelijke ervaring

Een trouwjurk bij ons uitzoeken is een fijne en veilige ervaring. Wij koppelen je aan een van onze stylistes, die je helpt bij het uitzoeken van je jurk én bij de napas-sessie. Of je nu op zoek bent naar een hele speciale jurk, kleine jurk, grote maten trouwjurken of een jurk die je bijvoorbeeld kunt dragen in een rolstoel, wij nemen uitgebreid de tijd voor jou. En natuurlijk leggen we ook de naasten die je deze dag vergezellen in de watten.

Ons doel is om in een warme sfeer de perfecte jurk voor jou te vinden, zodat jij jaren later nog op deze zoektocht terugkijkt als een fijne gebeurtenis. Daarbij verliezen we ook de praktische kant niet uit het oog. Want met die droomjurk de dansvloer op, in de auto stappen of naar het toilet gaan, kan best een uitdaging zijn. We vertellen je in onze ‘bruidslessen’ dan ook precies hoe je het beste omgaat met je jurk op de grote dag.

Een jurk die zit als gegoten

Wij denken met je mee en reiken je verschillende opties aan in trouwjurken, zonder dat we te ver uit je comfortzone gaan en je voorstellen doen waar jij je niet prettig bij voelt. Daarbij staat aandacht voor detail centraal, maar vergeten we natuurlijk ook jouw eigen inbreng niet. Veel aanstaande bruiden hebben tenslotte al een idee over hoe hun droomjurk eruitziet. Met als resultaat: een jurk die je zit als gegoten, en waarin jij je prachtig voelt!
Maak gemakkelijk een afspraak!
Snel jouw droomjurk vinden? Maak dan meteen een afspraak in onze winkel. Onze vriendelijke én professionele stylistes staan klaar om samen met jou de perfecte jurk uit te zoeken!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.