Het atelier

Al sinds de oprichting van de Bruidshoek in 1986 hebben wij onze eigen coupeuses aan het werk. Inmiddels is dit team uitgegroeid tot 11  zeer kundige coupeuses met ruim 150 jaar ervaring. Met een eigen atelier kunnen wij de trouwjurk of het trouwpak geheel op maat maken voor jou.

De bruidsstylistes zullen jou tijdens de afspraak begeleiden, zij weten precies hoe het product eruit moet komen te zien op jouw lichaam.

Wanneer het technische gedeelte van de afspraak begint zal een van onze coupeuses je trouwjurk of trouwpak op maat komen spelden. De bijbehorende lingerie hebben wij in onze winkel zodat wij je van a tot z kunnen adviseren.

Elk lichaam is anders waardoor het spelden en vermaken van een trouwjurk of trouwpak echt maatwerk is.

Wanneer de trouwjurk vermaakt is kom je nog een keer terug voor de napas sessie, wij streven er naar om de afspraak bij dezelfde bruisstyliste te houden, inmiddels heb je toch een band opgebouwd bij de styliste. Tijdens deze afspraak wordt gecheckt of de trouwjurk goed zit. Ook krijg je bruidslessen over hoe je bijvoorbeeld naar het toilet kan gaan in je trouwjurk, hoe je moet dansen of hoe je de auto in moet stappen. Op deze manier hoef jij als bruid nergens aan te denken en sta jij niet voor verrassingen op de grote dag.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.