De verhalen van Bruidsstyliste: Verliefd op één jurk

Verliefd op één jurk! En nu?

Hi lieve bruidshoekbruiden!

Je bent vast al online aan het oriënteren en dus aan het kijken voor jouw trouwjurk, zoveel platformen waar je dit kan doen, zoveel jurken die je tegenkomt tijdens jouw zoektocht. En dan… dan zie je er één; had ik die nou al eerder gezien? Heb ik die jurk al opgeslagen? Wat ziet deze jurk er gaaf uit! Op een of andere manier spreekt deze jurk je op zoveel vlakken aan.. En op dat moment wordt je er al een beetje verliefd op! De screenshot die je hebt gemaakt van die specifieke jurk blijf je maar bekijken en alle andere jurken vallen eigenlijk al een beetje in het niet… Ohw jeej… Is het dan echt al gebeurd? Is dit mijn trouwjurk? Heb ik hem al gevonden?

De meeste aanstaande bruiden die komen om hun jurk uit te zoeken hebben online al hun favoriete jurk gevonden! En eigenlijk leert de praktijk dat 9/10 keer dit niet de jurk is wat het uiteindelijk wordt. Ik hoor je nu denken.. Heeft mijn online zoektocht dan wel zin? ZEKER!! Je krijgt een goed beeld van de soorten bruidsjurken die er zijn en wat je aanspreekt. Dus misschien zitten er uiteindelijk heel veel elementen in de bruidsjurk die je kiest wat je online ook al had gezien.. Je weet het nooit en misschien ben JIJ wel de uitzondering op de regel waarbij het wel uiteindelijk die ene jurk wordt! Je weet het nooit!

Nou, de meeste bruiden gaan dus met een andere jurk de deur uit als dat ze eigenlijk voor ogen hadden.. Soms is het alleen een ander soort kant maar soms ook een volledig andere pasvorm, andere kleur of een gladde jurk terwijl je een jurk van kant in gedachte had. Je voelt de spanning in de paskamer als je de favoriet erin hangt. Die maanden van voorbereiding, urenlang staren naar die foto, de verwachting is hoog. Soms willen bruiden de jurk meteen aan.. Soms willen ze die jurk laten hangen omdat ze eerst benieuwd zijn naar de andere jurken die er gepakt zijn. En dan, het moment is daar en de favoriete jurk is aan de beurt. Je doet m vol verwachting aan en het plaatje klopt niet! Je dacht er blijer in te zijn. De euforie is niet zo groot als dat je dacht dat het zou zijn… EN NU?

Wees gerust! Raak niet in paniek! Kijk wat je aan deze jurk wel mooi vindt en geef dat aan.. Ook wat je niet mooi vindt trouwens. Dat is ook heel belangrijk! 😉 Probeer om te schakelen en met een open visie verder te gaan! Op het moment dat het lukt limiteer je jezelf niet en met de kennis die wij hebben van alle jurken in de winkel, pakken wij al snel weer wat jurken erbij die wel aan je wensen voldoen!

Een tijdje terug kwam een kennis van mij voor haar bruidsjurk! Ik moet oppassen wat ik zeg want ze is nog niet getrouwd 😉! De avond voor ze kwam kreeg ik allemaal berichtjes want haar favoriete jurk laden niet op onze website… of we deze nog wel echt hadden.. Gelukkig had ik zelf alles klaar gehangen voor haar dus ik wist dat alles in orde was. Vol zenuwen kwam ze naar ons toe en precies dat gebeurde wat ik hierboven omschreef. De trouwjurk stond haar prachtig maar het was niet DE jurk! Ineens had ik het.. Ik pakte haar jurk erbij en we trokken deze aan. Haar glimlach was zo groot! Het was echt wel iets anders geworden als dat ze voor ogen had maar het plaatje klopte gewoon! Iedereen die erbij was voelde dit meteen!

Verder kan ik er niet veel over zeggen helaas haar aanstaande komt ook binnenkort maar er is een jurk voor iedere bruid, alleen is dat niet misschien wat je in eerste instantie voor ogen had!

Liefs, Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.