De verhalen van bruidsstyliste Kimberly: Gezonde spanning

De telefoon gaat, het is een 071 nummer die je niet bekend voorkomt.. Je neemt op en het is de Bruidshoek! Dit is de gelegenheid om al je vragen te stellen wat betreft de afspraak… Geen vraag is te gek en ze worden allemaal beantwoord! Na een fijn gesprek hang je op en begin je de dagen af te tellen tot jouw afspraak!

Het is zover de dag van je afspraak om jouw droomjurk te vinden! De wekker gaat, je doet je ogen open na misschien een onrustige nacht waar de gekste dromen voorbij gekomen zijn; Trouwjurken zijn om je oren gevlogen en de meest gekke combinaties zijn de revue gepasseerd. Je pakt je telefoon, de groepsapp van “the weddingdress 👰🏼” is al ontploft! Iedereen heeft er zin in en de zenuwen beginnen nu echt te komen.. De laatste screenshots worden nog heen en weer gestuurd terwijl je aan je ontbijtje zit.

Oké aankleden en dan stappen we de auto in. Wat zeiden ze nou aan de telefoon? “Makkelijk ondergoed waar jij je comfortabel in voelt”.. Laten we die roze met hartjes maar even in de kast liggen en pakken we een normale. Een tijdje later is inmiddels iedereen bij jou verzameld en stap je in de auto, destination: Bruidshoek Leiden! De auto parkeren jullie en de voordeur van onze mooie winkel is in zicht! De zenuwen lopen nog wat meer op en je stapt de winkel binnen. Je krijgt een plekje in onze winkel en er wordt wat te drinken voor je gehaald… Oké even tot 10 tellen en proberen te ontspannen! Iedereen kakelt ondertussen door terwijl jij alles doorneemt in je hoofd: “Wat wil ik echt niet? Wat wel?”.

Ondertussen heb ik gehoord dat mijn dame er is en een plekje toegewezen heeft gekregen, ze is beetje zenuwachtig is. De drankjes staan klaar en ik krijg het seintje dat ik erheen kan. Ik kom aangelopen met de drankjes en vraag wie de bruid is (ergens is het stiekem al een beetje te zien). Ondertussen stel ik mijzelf aan iedereen voor en deel ik de drankjes uit. Ik ga erbij zitten en ondertussen gaan we even kletsen met zijn alle. Wie heb je meegenomen? Zijn er al dingen geregeld zoals locatie? Wat vind je mooi qua trouwjurk? Terwijl je antwoord geeft schieten er ondertussen al wat gave jurken door mijn hoofd heen.

Oké, ik weet genoeg en ga wat erbij pakken! Ik loop naar de rekken toe waar onze prachtige jurken hangen en zoek 3 mooie jurken uit. Deze 3 jurken heb ik uitgezocht afhankelijk van het verhaaltje wat wij net gehad hebben. Hiermee loop ik terug en hang deze alvast in de paskamer. Ik sluit de gordijnen zodat er niet stiekem al gespiekt kan worden en vraag jou of je mee wilt lopen. Ik geef je wat kleine instructies waarna je jezelf uitkleed. Ondertussen pak ik schoenen en een torselet voor je. Ik handig het torstelet en schoenen over en als je deze aan hebt kom ik de paskamer weer in.

Ik stel de vraag: “Stel dat het morgen al zover is welke van deze 3 jurken zou je dan kiezen?” Je hebt er allang naar gekeken en weet meteen met welke we gaan starten: “Deze….” de zenuwen worden minder, je ontspant, we kletsen en lachen in de paskamer, je trekt de eerste trouwjurk aan en dan, dan begint je pas-avontuur pas echt!

Tot snel,
Liefs, Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.