De verhalen van Bruidsstyliste Kimberly: Bruidsjurk vinden, mission impossible?

Nou zet de intro van mission imposible maar op…..Zal ik jullie snel verlossen met het antwoord? NEE een bruidsjurk vinden is zeker geen mission impossible! Het is vaak wel een uitdaging maar dat is juist waar onze hulp van pas komt! Ik zie het zo: iedere bruid neemt een puzzel mee en we gaan door tot het laatste stukje op de goede plek zit! Bij de één gaat dit wat sneller en bestaat de puzzel uit minder stukjes en bij de ander duurt dit wat langer en is het een zoektocht naar dat ene laatste puzzelstukje.

Oké genoeg over puzzels en puzzelstukjes! Het is een gevoel wat je krijgt als je de jurk aantrekt… Je ziet jezelf spontaan op de locatie lopen, richting je aanstaande… Iedereen om je heen die van je houdt.. Het plaatje klopt.. Het voelt goed! Dan heb je jouw droomjurk gevonden.  De een barst in tranen uit, de ander gaat dansen, weer een ander zegt heel nuchter; ja, Euhm, dit is hem wel… Alles kan en niks is gek. En ohja de reacties zijn allemaal lang niet zo hysterisch als dat je op tv ziet…Maar goed wat voor de één super makkelijk is, is het voor de ander KEUZESTRESS! Er zijn tegenwoordig zoveel gave jurken. De een met een hele mooie lage rug de ander met een wijde rok, fishtail, a-lijn.. HELP! Wat staat mij?

Enige antwoord wat ik daarop kan geven is passen! Waar voel jij je goed in? In welke jurk heb je het idee dat je heel de wereld aankan? Jij bent de enige die dit kan voelen.. Wij kunnen alleen maar kijken! En nee, het is uiteindelijk niet belangrijk wat je aanstaande er van vindt, hij vindt jou toch de allermooiste dus het aller belangrijkste is dat jij je er prettig in voelt en dat je toch misschien wel een klein beetje kriebels in je buik krijgt als je in de trouwjurk staat! Terug naar de eerste keer dat jij je aanstaande ontmoette… Dat kleine stemmetje wat tegen jou zei; “Oh, dit kan wel eens iets serieus zijn!”. En dan sta je daar; in de Bruidshoek met een trouwjurk aan die mooier is dan je ooit had durven dromen! Je voelt aan alles dat dit jouw jurk is!

Van keuzestress hebben alle bruiden last maar er is simpelweg maar één trouwjurk waar jij extra gelukkig van wordt, waar je alle andere jurken mee vergelijkt, waar je in straalt en waar je stiekem toch maar naar jezelf aan het kijken bent. Het moment van ja zeggen blijft mega spannend… Is dit echt wel de mooiste? Heb ik alles gezien? Je gevoel zegt van wel… Je verstand komt er nog even aan te pas en je gedachtes gaan alle kanten op: Ja zo mooi ben je en wat straal je in deze trouwjurk, ja je gaat trouwen het gaat gebeuren en dan komt het grote woord eruit nadat wij het allemaal al aan je hebben gezien…. Ja dit is mijn jurk!! GEFELICITEERD! WE HEBBEN HEM GEVONDEN!

Uiteindelijk bleek deze missie toch niet onmogelijk en is het gelukt! Wow wat sta jij als bruid te stralen! Dit moment blijft super speciaal, iedere keer dat een bruid daar staat in haar trouwjurk! Iedere keer weer stiekem kippenvel en trots dat ik deel uit mag maken van dit magische moment!

Champagne!

Liefs, Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.