Blogbruid Marlous – Blog 1: Een winactie winnen

Bruidshoek – Win jouw gratis droomjurk.
Ik zit gedachteloos door facebook te scrollen tot ik een actie van de Bruidshoek voorbij zie komen. De actie houdt in dat je met een blog over je aanzoek, een jurk en blog-status kan winnen tot aan de bruiloft. Ja die jurk is leuk. Heel leuk zelfs. Maar bijna een jaar lang bloggen?! Oh yes please!

Ik printscreen gelijk de actie en stuur hem naar vriendinnen met de tekst ‘check dit, uiteraard ga ik meedoen!’. De volgende dag staat er een stukje op papier die ik naar 4 vriendinnen stuur. Het duurt niet lang of ik krijg al reacties ‘brok in mijn keel’, ‘kippenvel’ en zelfs een foto van betraande ogen…  dát is precies wat ik wil!
Met een beetje schaven en bijwerken is het stukje klaar. Ik zet hem op de mail en krijg bevestiging van de Bruidshoek dat het goed is aangekomen. Nu is het afwachten.


Genomineerd
Dan krijg ik opeens op donderdag 17 oktober een mail dat ik met mijn inzending 1 van de 3 genomineerden ben! Wat? Whahaha! Dat is echt super tof! Ik ben helemaal hyper en kan niet meer normaal nadenken.

Ik besef me dat het van belang is om de meeste stemmen te verzamelen van de 3 bloggers als ik daadwerkelijk wil winnen. Pfoe, dat zal nog even lastig worden. De andere bloggers zijn ongetwijfeld ook goed!

Elke 5 minuten check ik facebook tot ik er zelf helemaal gek van wordt! Toch moet ik nog 2 hele dagen geduld hebben tot de blogs online staan en het stemmen kan beginnen. Ik heb er veel zin in, want ik vind het een eer dat mijn blog te lezen is voor ‘het grote publiek’  maar ik wil ook graag winnen!

Mijn vrienden liken uiteraard direct mijn blog. En dan mijn familie. Mijn collega’s. Het verspreid zich als een olievlek en voor ik het weet heb ik al best veel stemmen. Te hard juichen durf ik nog lang niet, want ik wordt op mijn hielen gezeten door een andere blogger maar stiekem huppel ik al een beetje. Stel je eens voor….


Gewonnen
En dan komt op 1 november het verlossende telefoontje met de woorden: ‘Marlous, gefeliciteerd, je hebt gewonnen!’

Wauw. Wat een mooi kado zeg. Echt fantastisch. Maar nu gaat het dan ook echt gebeuren. De komende maanden zal ik jullie meenemen in alle voorbereidingen voor de grote dag van mij en Ralph. Sommige dingen zijn al geregeld, maar veel ook nog niet. Het is nu een grote chaos, maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal ‘ineens’ in elkaar gaat vallen en dat het dan fantastisch past.

En jullie mogen meegenieten 😉

Tot snel!

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.