BESTE BRUIDSMODEZAAK VAN HET JAAR 2014

Afgelopen oktober werden wij gevraagd om als Bruidsmodezaak deel te nemen aan The Dutch Wedding Awards . Wij hadden er nog nooit eerder aan meegedaan, en het leek ons een leuke uitdaging die we graag aangingen. Wij voelden ons dan ook erg vereerd dat we samen met 3 andere winkels genomineerd werden voor deze prestigieuze prijs. Wij doen er altijd alles aan om onze bruiden en bruidegoms zo goed mogelijk van dienst te zijn en gaan wat betreft de service tot het uiterste. Dat dit dan wordt erkend is natuurlijk een geweldig compliment.

DUTCH WEDDING AWARDS

Woensdagavond 10 December was het zover, de uitreiking voor de beste bruidsmodezaak van het jaar 2014: The Dutch Wedding Awards. De Laurenskerk in Rotterdam was speciaal voor deze avond omgetoverd tot een sfeervolle sprookjes achtige ruimte met enorme kroonluchters en zo’n 50 prachtig gedekte tafels. Niet alleen de vier genomineerden bruidsmodezaken waren er aanwezig maar ook visagisten, fotografen, bruidstaartspecialisten, bloemisten, weddingplanners en alle andere bedrijven die je nodig hebt bij het organiseren van je huwelijk . 500 In gala jurken en smoking geklede dames en heren vulden rond een uur of half acht de stijlvolle ruimte. Zes van onze 34 collega’s mochten onze winkel vertegenwoordigen en zagen er uit om door een ringetje te halen. Nadat iedereen op zijn gemakje aan de aan hen toegewezen tafel plaats had genomen konden de uitreikingen beginnen.

“DE WARMTE DIE DE WINKEL EN HET PERSONEEL UITSTRAALT”

Vlak voor de pauze zou de winnaar van de beste bruidsmodezaak bekend worden gemaakt, maar daar gingen nog zes andere branches aan vooraf, en al waren ze van tevoren niet echt zenuwachtig, hoe dichter ze bij de pauze kwamen, hoe nerveuzer ze werden. Van tevoren was er onder de collega’s een groeps-app aangemaakt, en ook iedereen thuis zat met de telefoon in de hand het hopelijk goede nieuws af te wachten. En dan eindelijk was het zover, met de prachtige woorden “Dit gedegen bedrijf heeft echt persoonlijke aandacht voor de bruid, maar wat de doorslag heeft gegeven is de warmte die de winkel en het personeel uitstraalt” werden wij uitgeroepen tot Beste Bruidsmodezaak van het jaar! HOERA!!!! Onze collega’s hebben het nog lang op het geweldige feest gevierd, maar ook de collega’s thuis hebben de kurken laten knallen. Wat zijn we trots op deze welverdiende prijs!

Vanaf nu heten we jullie van harte welkom bij De Bruidshoek, de beste bruidsmodezaak van Nederland! ;-D

Bruidshoek winnaar Beste Bruidsmodezaak van 2014

Bruidshoek beste bruidswinkel 2014

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.