Expert Tips

We hebben een uitgebreide collectie voor de bruidegom. Mooie kostuums met een luxe maar trendy uitstraling. De kostuums zijn modern, vlot, hip en anders. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie!

Het uitzoeken van jouw kostuum is niet een alledaagse bezigheid, dat begrijpen wij ook wel. Wij willen je het daarom zo makkelijk mogelijk door tips & Tricks te geven over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een trouw kostuum. Op deze pagina kun je tips vinden over accessoire gebruik bij je kostuum, de No-Go’s en natuurlijk waar je op moet letten bij de aanschaf.

Waar moet je beginnen met een trouwpak kopen?

Kostuums zijn gebonden aan levertijden die soms wel kunnen oplopen tot 2 maanden, daarom adviseren wij de bruidegommen dan ook om minimaal 3 maanden van te voren hun trouwkostuum te komen uitzoeken. Ben je iets verlaat? No worries, wij kunnen snel schakelen en hebben veel trouwkostuums op voorraad. mocht jij de volgende dag trouwen kunnen wij hier ook dan voor zorgen.

Het handigste is om een afspraak te maken bij ons zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Je kunt bellen voor een afspraak of online een afspraak maken. Wanneer je online een afspraak maakt zul je ter bevestiging nog even gebeld worden. Wij vragen hierin ook altijd of jouw aanstaande hier geslaagd is, zo kunnen wij achter de schermen zorgen dat jullie de perfecte match worden en niet mis-matchen op jullie grote dag.

Wij hebben een grote collectie aan trouwkostuums van de verschillende merken: Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco, Immediate en Good Manners. Bij een 3-delig kostuum ligt de gemiddelde prijs ongeveer rond de €799,- De prijzen van trouwkostuums liggen tussen de €549,- en de €1249,-. Ohja een leuke bijkomstigheid hierbij is dat de €100,- korting nog van het totaal bedrag af gaat!

Wie neem je mee?

Wij zeggen altijd: neem de mensen mee die voor jou belangrijk zijn. Wel hebben wij 1 kleine tip….Neem niet te veel mensen mee als je van veel meningen in de war raakt.

Uiteraard hebben we ook bruiden die samen met hun partner willen komen (en dan tegelijk hun trouwkleding uitzoeken). Natuurlijk mag dit ook! Vrij ben jij als bruid en/of bruidegom in de keuzes die jij maakt.

Passen

Het leuke van een trouwkostuum kopen is dat dit veel meer een aankoop op je gevoel is. Het is dan ook belangrijk om daar goed naar te luisteren. Tijdens het passen hoef jij niet te denken aan een overhemd of schoenen, deze items hebben wij allemaal in de winkel hangen zodat jij de trouwkostuums kunt passen zoals het hoort.

Yes, dit is ‘m!

Dit gaan we natuurlijk vieren door met elkaar te proosten… Cheers! Wij verwachten niet dat je alles in één keer betaald daarom vragen we een aanbetaling. De aanbetaling bedraagt conform de CBW-erkend voorwaarden 50% van de trouwkleding. Voor betalingen accepteren wij pin- en contante betalingen. Geen creditcards.

Accessoires

Jouw trouwkostuum is niet compleet zonder de accessoires, dit is dan ook de uitgelegen kans om je te onderscheiden. Manchetknopen, een stropdas, schoenen, riem en pochet zijn de perfecte accessoires om dit mee te doen als aanvulling op je trouw-look.

Heb je ook al gedacht aan 2 overhemden en 2 ondershirts? Het is al zo’n dag vol gezonde spanningen dat het tijdens het diner wel fijn kan zijn om je even op te frissen. Voor de knoeiers onder ons… het opfrissen adviseer ik in dit geval om na het diner te doen 😉

Stropdas strikken… Hoe moest dat ook alweer?

Het strikken van je stropdas op de grote dag is natuurlijk heel belangrijk, maar welke strik past het beste bij jou? Check de filmpjes hieronder om erachter te komen.

De perfecte stropdas strikken voor de bruidegom: Dubbele Windsor

De perfecte stropdas strikken voor de bruidegom: Enkele Windsor

De perfecte stropdas strikken voor de bruidegom: De plastron

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.