En dan de bruidegom

Jullie moeten samen perfect passen

Het is misschien wat oneerlijk, maar meestal zoekt de bruid eerst een mooie jurk uit en jij als bruidegom zoekt daarna een mooi bijpassend kostuum. Maar natuurlijk moet je trouwpak ook helemaal naar jouw zin zijn!

Collectie

We hebben een uitgebreide collectie voor de bruidegom. Mooie kostuums met een bewerkt gilet, maar ook trendy, vlot en anders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de lichtglanzende pakken van Roberto Vicentti maar ook de traditionele merken zoals Wilvorst en Immediate zitten in de collectie. Een trendkleur voor de bruidegom is blauw. Van heel diep donkerblauw tot lichtere tinten. Deze kleur past prachtig bij de ivoortinten van de bruidsjaponnen. De details, zoals je plastron en manchetknopen maken van jou 'n echte bruidegom. Als je die later weglaat is je pak prima door te dragen naar het werk of een andere gelegenheid.

Uitzoeken

Als je bij ons telefonisch een afspraak maakt voor een mooi trouwpak vragen we altijd of de bruid ook bij ons geslaagd is. Is dit het geval dan hangen we haar japon achter op de dag dat jij komt passen.Voordat we jou gaan helpen, checken we even goed de kleur, stijl e.d. zodat we een perfect bruidspaar kunnen maken. Is je bruid niet bij ons geslaagd dan vragen we verdere info.

We beginnen natuurlijk met een kopje koffie en een gesprekje. Hier geef je dan eerst je wensen aan, daarna gaan we passen. In eerste instantie alleen shirt (gilet) en jasje, later het hele pak. Met alleen shirt en jasje kun je al goed zien of het wat is of niet en dat bespaart een hoop gepas.

Heb je je pak gevonden dan kunnen we het afstylen met accessoires en spelden we je kostuum op maat. Je kunt dan lekker foto's maken en daarna maken we de administratie even in orde.

Napassen en ophalen

We willen natuurlijk checken of alles perfect zit, daarom kom je de veranderingen even controleren. De meeste bruidegommen nemen hun kostuum daarna direct mee, maar natuurlijk mag je hem ook laten hangen tot een dag voor je trouwen en 'm dan ophalen.