De grote vraag: Wie neem ik mee bij het uitzoeken van mijn droom trouwjurk?

Aan de slag

Je bent gevraagd door je aanstaande en het eerste wat in je opkomt is je droomjurk uitzoeken😍. Met ruim 700 verschillende trouwjurken in onze collectie is de kans erg groot dat je jouw droomjurk ook gaat vinden. Maar dan komt de grote vraag.. wie neem je mee?

Goed om te weten is dat wij geen maximum aantal rekenen voor de mensen die je mee wilt nemen. Wij vinden het erg belangrijk dat jij de mensen meeneemt die je er graag bij wilt hebben. Bedenk wel, hoe meer mensen, hoe meer meningen.

Je moeder meenemen bij het uitzoeken van mijn trouwjurk

De vrouw die je vanaf jongs af aan heeft zien opgroeien tot het mens wat je nu bent en wie je eeuwig dankbaar bent. Het is dan ook geen verassing dat moeders het vaakst worden meegenomen tijdens het uitzoeken van je trouwjurk. Een mooie ervaring die je kunt delen met je moeder, zij kent jou door en door.

Papa

Hoewel de vaders niet op nummer 1 staan bij het meenemen tijdens het uitzoeken van je droomjurk mogen ze zeker niet vergeten worden in dit proces. Wij vinden het persoonlijk altijd heel mooi om te zien dat wanneer de vaders mee gaan er zo een prachtig emotioneel moment ontstaat. Papa, de man zijn ogen waarin jij altijd het kleine prinsesje blijft, inmiddels ben je natuurlijk niet meer zo’n klein prinsesje en mag hij jou bewonderen in je trouwjurk.

Schoonmoeder

Wil jij de band met jouw schoonmoeder verdiepen? Vraag haar mee tijdens het uitzoeken van je trouwjurk. Voel jij je hier niet helemaal op je gemak mee en wil je je schoonmoeder ook niet passeren? Neem haar dan mee tijdens de Pas of de Napas. Zo maakt je schoonmoeder deel uit van het gehele trouwjurk proces maar dan houdt je het zelf wel nog in de hand.

Vriendinnen

En laten we je vriendinnen niet vergeten. Die staan al lang te springen om je kunnen te adviseren over het vinden van je trouwjurk, de een nog enthousiaster als de ander. Iedereen is natuurlijk van harte welkom maar bedenk je wel dat het veel meningen in een keer kunnen worden. Er komt nog een Pas en een Napas waarbij er ook nog mensen mee kunnen. Zo kun je iedereen tevreden houden maar ook vooral jezelf.

Het draait om jou en niet om de mensen die je hebt meegenomen
Uiteraard zijn deze ook belangrijk maar jij gaat trouwen en jij moet je fantastisch voelen in jouw trouwjurk. Gemiddeld nemen aanstaande bruiden 4 mensen mee, maar zoals wij aan het begin al zeiden. Wij vinden het allerbelangrijkste dat jij de mensen mee hebt die jij er graag bij wilt hebben. Wij hebben in ieder geval genoeg koffie voor iedereen.

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.