Draag je trouwschoenen meer dan één keer

Duurzame trouwschoenen

Tegenwoordig is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Niet alleen is het voor de natuur goed als je je trouwschoenen door kunt dragen, maar ook voor je portemonnee is dit erg fijn. In de winkel zijn er verschillende modellen die hierop al inspelen. Qua duurzaamheid staat trouwen niet echt op nummer 1. Het is daarom toch fijn als je in de kleine details verschil kan maken.

Trouwsneakers

De sneaker zien wij dit seizoen een echte trend worden. Comfortabel in combinatie met bridal proof, hoe relaxt is dat?! Mocht je graag inlegzooltjes dragen dan zijn dit ook de perfecte trouwschoenen voor jou, de zool kan er namelijk uit!

Trouwschoenen

Ben jij geen sneaker-persoon en ga je liever voor de classy trouwschoenen? Geen probleem want daar hebben we echt genoeg keuze in, bekijk hier een groot gedeelte van onze collectie. Wist je dat Elsa Coloured shoes altijd kussentjes in de schoen hebben om het comfort-gehalte te verhogen? Geen overbodige luxe zou je zeggen op zo’n belangrijke dag.

Trouwschoenen verven

Het verven van je trouwschoenen is ook een optie! Bijna elke schoen van Elsa Coloured Shoes kan geverfd worden. Wij hebben een stalen boek vol met 100 kleuren. Je kan natuurlijk ook zelf een staaltje meebrengen.  Op deze manier kun je je trouwschoenen voor het feestje erna gewoon weer uit de kast halen. Het verven kost 45 euro. Let op! Het verven kan alleen wanneer jij je schoenen niet ingespoten hebt.

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.