De verhalen van de Bruidsstyliste

Hi lieve Bruidshoek-bruiden en Bruidshoek-gommen,

Welkom op mijn blog!

Ik vind het onwijs leuk dat mij gevraagd is om wat ervaringen te delen met jullie over hoe het bij ons in de winkel allemaal aan toe gaat! Van het uitzoeken tot aan het afspelden en vermaken. Ik zal het allemaal gaan vertellen in deze blogs!

Een baan waarbij het zowel letterlijk als figuurlijk iedere dag een feestje is om naar werk te mogen gaan. Aanstaande bruiden en bruidegoms helpen met het uitzoeken van DE outfit voor een van de belangrijkste dagen in hun leven is natuurlijk een privilege!

Hoewel ik hier nog niet heel lang werk (in vergelijking met mijn collega’s), zijn er genoeg verhalen te vertellen! Door middel van mijn blogs probeer ik jullie een inkijkje te geven over hoe het er allemaal aan toe gaat hier. De onzekere bruid, de bruid met de luidruchtige aanhang (lees; weten precies wat de bruid moet kiezen), de twijfelende bruid en natuurlijk de bruid met een maatje meer, zijn zomaar een paar voorbeelden..

Iedere bruid of bruidegom is uniek

Begrijp mij niet verkeerd, er is niks mis met de bovenstaande voorbeelden! Iedereen doet het op zijn/haar manier en dat is goed. Dat maakt ons werk ook zo leuk en divers, want geen enkele dame of heer is hetzelfde! De weg naar het vinden van je droomjurk of trouwpak is natuurlijk UNIEK! Niks is fout en er is geen “normaal”! Dat hoop ik door middel van deze blogs aan jullie te laten zien.

Wanneer jij alles zegt wat je denkt en wat je vindt, maakt dit ons werk een stuk makkelijker! Ik zeg altijd zo: “Ik ben niet zo snel beledigd en de jurken ook niet… Dus wees eerlijk!”.  Op het moment wanneer je dus echt zegt wat je denkt, passeren de 600 jurken die wij in huis hebben door mijn hoofd en kan ik heel snel filteren voor je. De kans dat jij je droomjurk bij ons gaat vinden is natuurlijk enorm groot! 😊

Zoals ik al zei, iedere bruid en bruidegom is uniek en heeft zijn/haar eigen verhaal. Daardoor maken wij veel ontroerende, grappige, leuke en vooral mooie dingen mee. Graag wil ik dit met je delen. Ik zal bijvoorbeeld ook gaan vertellen over mijn opleiding die ik intern gevolgd heb om de eigenschappen van iedere bruidsjurk te leren. Want daar komt toch ook echt veel bij kijken!

Het is meer dan helpen met aan en uit doen, maar dat weten jullie als geen ander… En anders kom je daar snel genoeg achter😇

Ben jij benieuwd hoe het er voor én achter de schermen aan toe gaat in de Bruidshoek?

Houd dan mijn blog goed in de gaten!

Liefs,

De Bruidsstyliste

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.