De verhalen van de Bruidsstyliste: Zwanger in je trouwjurk

Lieve Bruidshoekbruiden,

Soms gebeurt het onverwachts, soms is het gepland, soms laat het even op zich wachten maar het is altijd van harte welkom. Een zwangerschap! Hier bij de Bruidshoek hebben we er regelmatig mee te maken. Soms stiekem in het pashokje wat de mogelijkheden zijn mocht het gebeuren en soms al dames met een mooi buikje die een gave jurk zoeken! Gelukkig zijn we experts op dit gebied en weten wij maar al te goed wat er wel en niet mogelijk is. Ik ga jullie meenemen in een aantal diverse scenario’s om jullie een beetje een idee te geven 😊

Zwanger niet gepland, wat te doen met je trouwjurk

Stel je hebt jouw droomjurk al uitgekozen, helemaal blij mee, trouwdatum staat en jouw pasdatum staat en je blijkt zwanger te zijn. Dit was niet helemaal de planning maar zoals ik al zei; HEEL ERG welkom! En nu? BEL ONS! Dan kunnen wij actie ondernemen als het nodig is door bijvoorbeeld extra stof en kant voor jouw jurk te bestellen. Bruiden die zwanger zijn zien wij 2x zo’n anderhalf tot twee weken voor de bruiloft. Dit om te kunnen garanderen dat jouw jurk super mooi zit op de dag zelf. Of je nou pril zwanger bent of al aardig onderweg bent moet de jurk daar wel op aangepast worden. Je borsten zijn bijvoorbeeld het eerste wat er verandert en de dames moeten toch goed in de jurk zitten 😉! Dus met alle liefde verzetten we je pasafspraak dichter naar je trouwen toe! En ja, hier hebben we ervaring mee en ja, dit komt echt helemaal goed!

Zwanger wel gepland en je trouwjurk uitzoeken

Mocht je al zwanger zijn en je jurk komen uitzoeken houden wij hier altijd al rekening mee. Mocht het heel pril zijn als je komt hebben wij buiken die wij je kunnen aantrekken om je te laten zien hoe je er ongeveer uitziet op je trouwdag! Dit is af en toe best confronterend. “Haha wat gek!” horen wij regelmatig, maar dan heb je wel een goed idee wat je te wachten staat! Soms komen de bruiden ook vrij vlot voordat ze gaan trouwen om een jurk uit te zoeken en dan kunnen we ook een gave jurk uitzoeken met jullie! Wel is de keuze in jurken wat beperkter, maar wij laten je altijd in je droomjurk trouwen! Dus de keuze is aan jou! En wat die keuze ook is, jouw droomjurk is binnen handbereik!

Opties voor je trouwjurk

Het ligt een beetje aan het type jurk wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk is niet iedere zwangerschap hetzelfde, dus alle aanpassingen die wij moeten maken zijn uniek. Wel kan ik zeggen dat het vrijwel bijna bij iedere trouwjurk mogelijk is! Wij kunnen een buik creëren in de jurk en ook spieën in de jurk zetten en daar zie je helemaal niks van! Wij hebben echt super talentvolle en creatieve coupeuses in huis die van iedere jurk weer een pareltje weten te maken. Je bent in hele goede handen bij ons en het eindresultaat is fantastisch. Onze coupeuses zijn net elfjes!

 

Op naar een hele mooie liefdevolle bruiloft,

Liefs Kimberly

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.