Bruidshoek voor de perfecte match

Assortiment trouwkostuums

Wij hebben een ruim assortiment aan trouwkostuums van verschillende bekende merken. Denk aan Immediate Fashion, Wilvorst en Roberto Vicentti en het nieuwe opkomende merk Good Manners. Elk merk representeerd zijn eigen stijl, wij hebben een breed assortiment aan verschillende stijlen en modellen.

Matchmaker van De Bruidshoek

Het fijne aan een trouwkostuum kopen bij ons is dat wij de perfecte match kunnen maken van jou en je bruid… Optisch gezien natuurlijk😉. Wanneer jouw aanstaande hier haar trouwjurk vandaan heeft hangen wij deze tijdens jouw afspraak achter de schermen. De collega die je helpt kan hierop terug vallen zodat wij de perfecte match kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een super bohemian vintage trouwkostuum en een traditionele trouwjurk… Dit proberen wij dan subtiel te draaien.

Overhemd

Een tip vanuit ons: Neem nooit een wit overhemd. Trouwjurken zijn altijd ivoor, en elke ivoor tint is anders. Zorg dat je een goede match maakt met je bruid en niet afsteekt wanneer je naast elkaar staat. Wij kunnen de trouwjurk altijd achter de schermen houden zodat wij hierin ook echt de perfecte match kunnen maken.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.