Wie neem ik mee op jacht naar mijn droomjurk?

De Bruidshoek, Leiden

Nadat je gevraagd bent wordt er meestal zo snel mogelijk een afspraak gemaakt bij een van de mooie bruidsmodezaken die Nederland rijk is, bij voorkeur bij ons natuurlijk :). Wij hebben ruim 700 verschillende jurken in ons assortiment dus de kans dat jij jouw droomjurk hier zal vinden is erg groot. De grote vraag blijft dan altijd: Wie neem je mee op jacht naar jouw droomjurk?

Vader & (schoon)Moeder

Over het algemeen zijn de moeders er altijd bij tijdens de zoektocht naar de droomjurk. Bij de vaders is dit een ander verhaal maar ook deze zijn steeds vaker van de partij wanneer hun dochter/zoon hier in de Bruidshoek langskomt. Wat is er nou mooier dan jullie, inmiddels niet meer zo kleine, meisje in een prachtige bruidsjurk te zien. Hier zien wij ook de schoonmoeder vaak erg van genieten, dus wil jij de band met jouw schoonmoeder verdiepen neem haar dan gezellig mee.

Vriendinnen

En dan zijn er uiteraard nog de vriendinnen die staan te springen om mee te gaan en jou te kunnen adviseren bij het vinden van de jurk van je leven. De een is nog enthousiaster dan de ander en je wilt ook niemand overslaan. Mochten het er nou echt teveel worden kan je het ook verdelen: wanneer je bij ons je droomjurk hebt gevonden kom je nog twee keer terug om deze door te passen en uiteraard zijn zij dan ook van harte welkom. Zo zou je het kunnen spreiden en hou je iedereen tevreden.

Conclusie

Bedenk altijd goed wie jij er bij wilt hebben, het draait namelijk om jou en niet om de mensen die je hebt meegenomen. Uiteraard zijn deze ook belangrijk maar jij gaat trouwen en jij moet je geweldig voelen in jouw trouwjurk. Gemiddeld komt men met 4 personen maar of dit er nou acht of twee zijn wij hebbben voor iedereen plek en een heerlijke kop koffie en/of thee klaarstaan. Neem de mensen mee die jij er graag bij wilt hebben de aantallen maken niet uit besef je alleen wel des te meer mensen des te meer meningen. 

Hoe zo een afspraak bij ons in de Bruidshoek eraan toegaat lees je hier en een afspraak zelf plan je hier in.

de Bruidshoek

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.