MARRIED AT FIRST SIGHT 2018 – AFLEVERING 3

Ruim 900 singles hebben zich voor het nieuwe seizoen aangemeld om op basis van de wetenschap gekoppeld te worden aan de liefde van hun leven. Slechts 4 koppels worden daadwerkelijk gematched en gaan uiteindelijk trouwen.

In aflevering 2 zagen wij al hoe Yordi en Elisa met elkaar in het huwelijk traden en was iedereen benieuwd naar de afloop van deze huwelijksvoltrekking. In aflevering 3 kijken we mee tijdens de fotoshoot en het feest van dit net getrouwde stel, Elisa moet nog even wennen en ook voor Yordi is het allemaal spannend.

Bruiloft 2 Marcel & Christel
In deze aflevering zijn wij getuigen van het huwelijk van Marccel & Christel, een stel dat hemelsbreed bijna 250 kilometer bij elkaar vandaan woont maar dat mocht de pret niet drukken volgens de wetenschappers. Helaas zat de jurk van Maggie Sottero van Christel niet zoals iedereen had gehoopt, door de zenuwen is zij heel erg strak ingesnoerd waardoor het tijdens het zitten net leek of Christel heel stevig is. Het pak van Marcel daarentegen is van Roberto Vicentti en stond hem geweldig.

Zo denken de dames van Linda nieuws over Marcel en Christel.

Bruiloft 3: Bas & Patrick

Aflevering 3 is ook de uitzending waarin wij worden voorgesteld aan Bas & Patrick die volgens ons in de Bruidshoek ook echt een hele leuke match zijn, ze kiezen vandaag hun trouwkostuum uit en vooral over de schoenen van Bas kregen wij nogal wat vragen. Deze zijn van Paolo Bellini en bij ons te verkrijgen. De kostuums van de heren zijn beide van Immediate fashion. De manchetknopen komen van Abrazi, dit mooie sieradenmerk blinkt niet alleen uit in sieraden voor de bruiden in spé maar ook voor de heren bieden zij hele mooie mogelijkheden.

Wil jij aflevering 3 terugkijken? Hier kun je tot 20 maart de uitzending gratis terugkijken.

Behind the scenes van Married At First Sight

Hier zie je het ja-moment van Patrick van achter de schermen gefilmd, respect voor de geluidsman die een hele lange tijd in deze positie staat.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.