Married at first sight 2018 – Aflevering 2

Ruim 900 singles hebben zich voor het nieuwe seizoen aangemeld om op basis van de wetenschap gekoppeld te worden aan de liefde van hun leven. Slechts 4 koppels worden daadwerkelijk gematched en gaan uiteindelijk trouwen.

Werden in aflevering 1 alle koppels aan elkaar gematched in aflevering 2 is het dan ook echt tijd om te gaan trouwen. Voordat de koppels het huwelijksbootje instappen komen ze in de Bruidshoek langs om zich door ons te laten kleden. Dit zorgt voor mooie momenten maar ook emotionele en hele zenuwachtige gebeurtenissen, trouwen met iemand die je helemaal niet kent of ooit hebt ontmoet is natuurlijk nog al wat.

Bruiloft 1: Yordi en Elisa..

In aflevering 2 zijn Yordi (28) en Elisa (31) met elkaar in het huwelijksbootje gestapt. Elisa draagt een prachtige jurk van het merk Pronovias, schoenen van Elsa Coloured Shoes en geweldige sierraden van Abrazi. Yordi verschijnt in een geweldig pak van Wilvorst met mooie schoenen van PR shoes die hij vanwege zijn vijfvoudige hernia misschien op de huwelijksnacht niet zelf uit zou krijgen, hoe dat is afgelopen weten alleen bruid en bruidegom zelf. Lees hier hoe Linda Nieuws het heeft ervaren.

Bruiloft 2: Christel en Marcel..

Ook zagen wij in aflevering 2 Marcel (39) en Christel (46) bij ons in de winkel om hun trouwkleding uit te zoeken. Bij Christel liepen de emoties hoog op toen zij stond te stralen in haar Maggie Sottero jurk waarvan zij overigens al heeft aangekondigd dat hij hier bij ons in de winkel veel mooier zat dan tijdens het huwelijk, blijkbaar was de stress zo groot dat de aankleedlessen die wij geven niet zijn blijven hangen. Marcel draagt een mooi kostuum van Roberto Vicentti met gilet en plastron van Wilvorst.

Benieuwd naar de andere koppels en de mening hierover van de lezers van Linda Nieuws klik dan hier. Wil je gewoon aflevering 2 terug kijken klik dan hier.. of ben je benieuwd waar die mooie bloemen uit de winkel vandaan komen? Die komen van Bloei Bloemen.

Behind the scenes van Married At First Sight

Tijdens de opnames hebben wij wat beelden verzameld om jullie een klein kijkje achter de schermen te geven. Onwijs leuk om te zien hoe het er bij zulke grote producties aan toe gaat.

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.