Een afspraak bij de Bruidshoek, hoe werkt dat?

Een afspraak bij de Bruidshoek

Wanneer je ten huwelijk bent gevraagd komen er een hoop dingen op je af, met wie je gaat trouwen staat inmiddels vast, waar het gaat gebeuren heb je vaak wel een idee over maar hoe ziet jouw perfecte bruidsjurk er nou eigenlijk uit?

Een trouwjurk passen is iets wat je niet dagelijks doet, tenzij je model bent voor één van onze merken maar dat is niet de roeping van iedereen. Wanneer je de mensen om je heen hebt verzameld* die jij hier graag bij wilt hebben en de afspraak is gemaakt kan het feest beginnen.

Ontvangst
Je wordt bij ons altijd ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en iedere bruid(egom) heeft zijn of haar eigen plek, je hoeft dus niet plaats te nemen aan dezelfde tafel als een andere bruid. Wij hebben 8 verschillende plekken met ieder een eigen grote paskamer.

Ideeën 
Een van de dames van het Bruidshoekteam komt vervolgens bij jullie aan tafel zitten om even kort te babbelen over je huwelijksdag. Soms hebben bruiden al wat voorwerk verricht en plaatjes** meegenomen van jurken die erg mooi worden gevonden, dit kan ons zeker helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Vaak komen wij ook nog met tips over eventuele kanshebbende jurken waarvan wij, door onze jarenlange ervaring, denken dat die geweldig bij je zullen staan.

Passen
Wanneer er een aantal jurken zijn verzameld kan het passen beginnen. Wij hebben hier alles van lingerie tot aan schoenen en natuurlijk enorm veel prachtige bruidsjurken (ruim 700!), daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Ook hebben wij een grote sortering aan accessoires zodat er bij iedere jurk iets bijpassends is.

Trechter
Wij zeggen wel eens dat je een soort trechter ingaat bij het uitzoeken van je jurk, je zal een aantal verschillende stijlen proberen waarvan er een deel al gelijk af en een deel in de smaak zal vallen. Wanneer de stijl is gevonden waar jij gelukkig van wordt gaan we hier op verder om zo uiteindelijk bij jouw droomjurk uit te komen. In de winkel zijn een hoop spiegels aanwezig waardoor jij jezelf goed van alle kanten kan bekijken en beoordelen.

Tijd voor bubbels
Wanneer jouw droomjurk is gevonden, is het tijd voor bubbels. Zoals hierboven al aangegeven is het vinden van jouw droomjurk iets unieks en dat moet gevierd worden. Huilen is overigens gewoon toegestaan en helemaal niet raar, wij hebben in alle 8 paskamers een doos tisseus wachten op jullie tranen van geluk.

champagne

Wat gebeurt er daarna?
Daarna maken we de administratie in orde en kan jij het vinden van je droomjurk afvinken op jouw to do lijst en plannen we een eerste pas- en na pas afspraak in. Hoe dit in zijn werk gaat vertellen wij in de volgende blogs.

Net voor onze verbouwing kwam Vlogster Jiami voor een actie van Libresse bij ons jurken passen, dat filmpje bekijk je hieronder.

*wij adviseren om diegene mee te nemen die jij er echt bij wilt hebben, of dat er nou 1 is of dat het er 6 zijn is voor ons geen probleem. Bedenk echter wel des te meer mensen je meeneemt des te meer meningen er aanwezig zullen zijn en uiteindelijk draait het om jou!
**Inspiratie opdoen kan via onze website, Pinterest, Instagram of Facebook. Leuk om alvast even een kijkje te nemen.
De gehele afspraak duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.

Weten wat voor jou de beste tijd is om op pad te gaan voor je droomjurk? Dat lees je hier.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.