De Bruidshoek na 2014 ook verkozen tot beste bruidsmodezaak van 2015.

 

Dutch Wedding Awards

Na een geweldige gala uitreiking in december 2014 werden wij uitgeroepen tot beste bruidsmodezaak van Nederland en beloond met een Dutch Wedding Award. Toendertijd in Rotterdam gaven wij al aan: “De beste worden is leuk maar het is de kunst om de beste te blijven”. Er was dus letterlijk en figuurlijk werk aan de winkel in 2015.

Inspireren
Wij willen onze bruiden en bruidegoms graag inspireren, iets laten ervaren en er voor zorgen dat zij er stuk voor stuk fantastisch uit zullen zien op hun huwelijksdag. Wij zijn steden als Amsterdam, Londen, Antwerpen, Rotterdam en Parijs gaan bezoeken en hier bij toonaangevende winkels naar binnen gestapt, hier hebben wij gekeken wat ons beviel en wat bij ons in de winkel viel te implementeren, dit waren overigens geen bruidsmodezaken. Met het verzamelde huiswerk zijn wij vervolgens aan de slag gegaan met een giga-verbouwing tot gevolg. Hier lees je meer over in onze vorige blogs.

Loon na werken
Na al dit harde werken kwam op 20 november 2015 daar het verlossende bezoek van de Dutch Wedding Awards: wij waren weer genomineerd!! Wij moesten het dit jaar opnemen tegen Weddings en The Honeymoonshop, niet de minste in bruidsmodeland. De top-3 was samengesteld nadat oa. een mystery-bruid een bezoek had gebracht aan alle winkels.

Jurybezoek
Nadat de nominaties bekend werden gemaakt kregen wij bezoek van een onafhankelijke andere vakjury dan vorig jaar die op ons alle mogelijke denkbare punten heeft beoordeeld. Uiteraard lieten zij niets los en gingen zij ook bij onze concullega’s op bezoek, afwachten dus.

Voorbereiding
Dit jaar werden de Dutch Wedding Awards uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Aangezien de op het gala van vorig jaar aanwezige collega’s zo enthousiast waren over de 2014-editie zouden alle 30 dames en 2 heren dit jaar graag mee willen. Daar wij zo een hecht team zijn leek dit de leidinggevende ook een geweldig idee en de 29 extra benodigde kaarten werden besteld. Voor ondergetekende betekende dit afzien want heeft u ooit wel eens met 30 dames een galajurk uitgezocht? Nee? Dat dacht ik al. “Wat vind je van deze?” “Maakt deze mij niet te dik?” “Wat voor een schoenen moet ik hieronder aan?” en ga zo maar door.

Het moment van de waarheid.
Eindelijk was het moment daar, in een grote touringcar gingen wij 8 december vol goede moed richting Hilversum voor een geweldig gala. Onze categorie was de 12de van de in totaal 13 categorieën dus we moesten even geduld hebben. Na de beste bloemist, trouwringenspecialiast, weddingplanner etc. waren wij aan de beurt. De spanning was te snijden en de ontlading des te groter toen de jury de verlossende woorden sprak: “Een verrassende mooie winkel, met een persoonlijke benadering waar je echt oprecht en warm wordt ontvangen”. Klik hier voor het korte fragment van de uitreiking maar let er wel op dat je geluid niet te hard staat, wij waren erg blij namelijk.

Bedankt
Wij willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de geweldige bossen bloemen, de overheerlijke taarten en top champagne. Jullie zijn geweldig.

Volgend jaar mogen wij (helaas) niet mee doen omdat wij nu 2 keer achter elkaar hebben gewonnen maar wij blijven uiteraard via deze weg doorgaan. 

Bart van de Bruidshoek

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.