Bruid en Bruidegom – Matchmaker

Relaxed
Over het algemeen zijn de aanstaande bruidegoms wat ‘makkelijker’ met de voorbereiding van hun huwelijk. Zo hebben wij soms bruiden die 1.5 á 2 jaar van tevoren hun bruidsjurk al hebben uitgezocht en komen er ook wel eens heren 6 weken van tevoren voor een kostuum. Zoals al eerder aangegeven is voor ons niets te gek en zouden jullie binnen een dag kunnen trouwen maar dan ben je wel iets beperkter in jouw keuze.

Assortiment trouwpakken

Wij hebben een ruim assortiment van meer dan 300 3-delige kostuums dus het vinden van jouw trouwpak is geen probleem. Wanneer een kostuum er echter niet in jouw maat is zitten wij wel aan levertijden gebonden, hou rekening met een productietijd van 8 á 10 weken.

Overhemd voor je trouwpak

Wanneer jouw aanstaande hier is geslaagd hangen we haar jurk of het winkelmodel achter de schermen op zodat wij een perfecte match van jullie kunnen maken. Het is allereerst heel belangrijk dat het overhemd matched met de kleur van de jurk. Voor de leek is wit ook echt wit maar er zijn zoveel verschillende soorten wit dat dit echt goed moet overeenkomen met de kleur van de bruidsjurk. Wanneer dit niet het geval is kijk je voor altijd terug naar de foto’s met de gedachten of je overhemd wel goed gewassen is.

Wanneer het overhemd klopt kunnen we wat betreft verschillende kleuren een hoop kanten op. Hebben jullie een bepaalde themakleur en wil je die subtiel terug laten komen? Geen probleem wij hebben een grote collectie gekleurde dassen en plastrons met bijbehorend pochet en om het geheel compleet te maken een prachtige collectie met schoenen.

Over het algemeen houden mannen iets minder van het kopen van kleding dan vrouwen maar heren maak jullie geen zorgen het uitzoeken van je trouwpak is bij ons het begin van het feest.

Plan hier je afspraak in.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.