3FM – Serious Request Heerlen

Nadat wij vorig jaar met alle winaars van de Dutch Wedding Awards een geheel huwelijk hadden geveild voor het jaarlijks terugkerende Glazen Huis van 3FM was dat dit jaar niet aan de orde. Door alle drukte hadden wij er ook niet meer aan gedacht totdat wij de oproep van Giel Beelen voorbij zagen komen. Hij zou binnen 24 uur, als tijdelijke BABS, een huwelijk gaan voltrekken IN het Glazen Huis live op televisie. Naast een bruidspaar waren zij ook opzoek naar een jurk, een pak, ringen, een taart etc.


Dinsdag 22:00
Aangezien wij in ons vorige blog al aan hebben gegeven dat 24 uur, op de hogere hartslag na, voor ons geen probleem zou zijn hebben wij dinsdagavond laat gemaild met de vraag of wij iets konden betekenen. En of wij dat konden, er was een jurk nodig! Het bruidspaar was inmiddels gevonden en voor de bruid sprong onze website er uit waardoor zij een selectie van jurken had gemaakt die zij graag zou willen passen.

Woensdag 09:00
Jurken opgezocht, met de bruid gebeld voor haar maten, checklist afgevinkt van naaimachine tot verschillende haaraccessoires en van schoenen tot spelden. Een kleine Bruidshoek onderweg naar Heerlen.

Woensdag 12:00
Onderweg naar Heerlen, samen met coupeuse Marleen die terplekke de jurk zou gaan vermaken. Net onderweg werden wij gebeld met de mededeling dat Giel wat zenuwachtig was voor het huwelijk en of wij hem live in de uitzending even willen geruststellen:

15:00
Aangekomen in Kasteel Terwol waar het bruidspaar zou gaan slapen en waar de bruid met haar vrienden/familie een jurk zou gaan kiezen hebben wij ons “winkeltje” opgezet in de bruidssuite, apart maar erg leuk improviseren in zo een mooie omgeving.

17:00
Voor de ontzettend leuke bruid was de keuze bijna net zo snel gemaakt als de keuze voor het trouwen binnen 24 uur, ze wist precies wat ze mooi vond en welke jurk het zou worden. Tijd voor Marleen in ons zelf gecreëerde atelier op de gang om de jurk te vermaken en om voor 18:00 de laatste pas te doen in verband met het strakke schema van die dag.

20:00
Tussen 20:00 en 21:00 vond er backstage een borrel plaats en konden wij de bruid helpen met aankleden. Leuk om hier bij te zijn en een beetje van de spanning te mogen ervaren die een bruid voelt die over een uur voor het oog van heel Nederland gaat trouwen wat zij 24 uur daarvoor nog helemaal niet wist.

21:00
Het uur van de waarheid was daar, de bruid werd door haar vader tussen de aggregaten door richting het Glazen Huis gebracht en er kon getrouwd worden!! De familie en wij mochten voor het Huis plaatsnemen en zo het huwelijk van dichtbij meemaken. Onder toeziend oog van duizenden mensen gaven Renate en Bart, dit allemaal binnen 24 uur, elkaar het ja-woord. Geweldig!

02:00
Moe maar voldaan waren wij om 02:00 weer terug in Leiden, een jurk armer, een geweldige ervaring rijker en een steentje bijgedragen aan het goede doel en dat is wat telt.

 

Wederom bewezen dat er binnen 24 uur wel degelijk getrouwd kan worden, dat het goed is voor je hartslag zul je ons nooit horen zeggen. 

Renate en Bart wij wensen jullie namens het gehele Bruidshoek-team een geweldig huwelijk toe.

 

Overzicht van de gehele dag.

Volg ons via Facebook, Pinterest en Instagram en blijf continue op de hoogte van alles rondom de Bruidshoek.

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.