Yes to the dress

Profielfoto Wendy

I found the dress!
Afgelopen week was het dan zo ver. Ik had een afspraak bij de Bruidshoek om trouwjurken te passen. En er natuurlijk eentje te kiezen. Eigenlijk was ik er van tevoren weinig mee bezig. Ja, ik vond het natuurlijk allemaal geweldig, maar om nu te zeggen dat ik al een heel boekwerk met trouwjurken en wensen klaar had liggen, nee. Het leek me gewoon een leuke dag, samen met mijn beste vriendin en schoonmoeder. Tot het de ochtend voor de afspraak was…Ai. Nerveus dat ik werd! Wat als ik geen jurk zou vinden? Niets me zou staan en ik geen echt ‘wauw gevoel’ zou krijgen? Van mijn relaxtheid was niet veel meer over.

Ontvangst met gebakjes
Gelukkig werden we meteen superfijn en –gastvrij ontvangen bij de Bruidshoek. Compleet met heerlijke gebakjes en een vrolijke meid die mij die middag zou gaan helpen. Bionda. Echt een topper! Er hingen al wat jurken van Rembo Styling en eentje van Marylise klaar. Gemene deler; niet te veel poespas, simpel en kant. Ik ben gek op kant en het leek me wel mooi om een jurk te hebben met een mooie, kanten rug. Na wat gebabbel nam Bionda me al snel mee de paskamer in en gingen we van start. De eerste jurk was die van Marylise en hoewel me die van tevoren het meeste aansprak, was het ‘m toch niet. Te grof, te veel jurk en te weinig Wendy. Door met de volgende. Er volgde best wel een rits aan trouwjurken van Rembo Styling. Ik heb het gemiddelde aantal jurken behoorlijk naar boven getrokken die middag…Ze waren stuk voor stuk beeldig, maar toch niet dat echte gevoel van ‘dit is ‘m’. En daar wacht je wel een beetje op toch?

Dixit_back

Rembo Styling is een prachtig vintage merk wat perfect geschikt is als je op het strand wilt trouwen. Of op Ibiza

 

Laat de kurken maar knallen
Na 10 (!) jurken was er 1 jurk van Rembo Styling die ik erg gaaf vond. Simpel, anders en ik voelde me er goed in. Toen kwam eigenaar Robert-Jan aangerend met nog een andere jurk. Die moest ik toch echt nog even passen. Ok. Nu weer er toch zijn ;-). En wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had, gebeurde toch bij juist deze jurk. Bionda knoopte de jurk dicht, ik keek in de spiegel en wist ‘dit is waar ik op gewacht heb’. Het gordijntje ging open en mijn schoonmoeder begon te huilen. En mijn oh zo nuchtere vriendin ook. Toen wist ik het helemaal zeker: dit is’m! Een jurk die ik van tevoren zelf niet bedacht had, maar die zo bij me past. Ik voelde me er meteen mooi in, zo leuk. De champagne werd er bij gehaald en proosten maar! Een fantastisch moment tijdens een onvergetelijke dag.

Wil je weten hoe dit verder is gegaan en waar ik verder voor heb gekozen? Blijf me dan volgen via het blog van de Bruidshoek!

 

BruidshoeklogoDB      Expert opinion:
Het Belgische merk Rembo Styling is een van de vele mooie merken die we in de Bruidshoek voeren. Rembo Styling gaat een geheel eigen weg met hun vintage bruidslijn. Met die duidelijke keuze tonen ze dynamisme, durf en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de ontwerper als voor de bruid. Het resultaat zijn vijf authentieke stijlen, getekend door evenveel ontwerpers.
Bij Rembo Styling zijn ze verliefd op hun werk. Alles moet perfect en in eigen hand gebeuren. Dus niet allen het ontwerp, maar ook de styling met accessoires, het eigen atelier in Portugal waar de collectie gemaakt wordt. Het designteam krijgt alle vrijheid en tijd om de mooiste collectie te maken. Om echte fashion te maken! Dat is een enorme investering. Het designerteam bestaat uit een aantal ervaren topontwerpers en 2 jonge talenten. Een ideale mix!
Wendy heeft een prachtige vintage jurk uitgekozen uit de lijn van Rembo Styling. Hij staat haar geweldig, maar bovenal, deze jurk past perfect bij hoe ze is. Een plaatje.
Op de website van Rembo Styling kun je meer informatie vinden.

rembologo2OK

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.