Trouwen met een reis-thema

Trouwen met een reisthema.
Met een eigen reisblog en een jaar reizen over de wereld in het vooruitzicht, lijkt het me wel duidelijk dat ik dol ben op reizen :). Niets leukers dan samen met mij future husband nieuwe bestemmingen ontdekken en een kijkje kunnen nemen in onbekende culturen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we onze passie graag terug willen laten komen tijdens onze trouwdag. Trouwen met een reisthema dus :)!

Persoonlijk DIY tintje.
Vanaf het begin af aan leek het ons leuk om zo veel mogelijk dingen rondom onze trouwdag zelf te regelen en te maken. Juist om het dat persoonlijke reistintje mee te kunnen geven. Zodat het een dag wordt waar iedereen na afloop van zegt: ‘Ja! Dit was helemaal Gerben & Wendy!’ Ik kan nog niet alles verklappen natuurlijk, maar er is zó veel wat je zelf kunt doen en maken. Te beginnen bij de trouwkaartjes. Google op ‘trouwkaart’ en je vindt duizenden hits. Heel leuk, maar als een afbeelding van een koffer of vliegtuig het thema reizen moet afbeelden, haak ik toch af. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een zogeheten printable trouwkaartje met een aanpasbaar design. Via Etsy. Kosten: €20. En dan heb je dus 2 verschillende kaartjes met een uniek, in ons geval helemaal reis-design, die je zelf kunt af laten drukken in de aantallen die je nodig hebt. Te gek toch?

Het tweede reisproject zit ‘m in de aankleding van onze locatie. Zoals ik laatst al schreef trouwen we op één locatie in de openlucht. Volop mogelijkheden om de boel helemaal leuk bohemian reisstijl aan te kleden:)! Glazen flesjes omwikkeld met kant, oude wijnflessen met fel gekleurde kaarsen er in, oude trouwfoto’s van familieleden aan kleurige linten in de bomen en tafels met items die we tijdens eerdere reizen hebben verzameld. Ik zie het al helemaal voor me, heerlijk! Daarnaast hebben we ook een leuk idee bedacht voor cadeautjes. Dat klinkt een beetje hebberig, maar zo is het natuurlijk niet bedoeld. In plaats van de envelopjes in een grote bak te doen, lijkt het ons te gek om mensen de kans te geven een concrete bijdrage te leveren aan onze wereldreis. Een zwemtochtje met dolfijnen, een uitstapje naar de bergen of een klein deel van een vliegticket; dat soort dingen. Hoe we dat precies gaan doen houd ik nog even voor mezelf, maar het is iets met een grote wereldkaart en kleurrijke zakjes :).

En zo kan ik nog wel even door gaan met ideetjes rondom een reisthema. Er komen nog veel meer dingen aan; van het eten tot aan de muziek en bedankjes. Maar daarover later meer!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.