Trouwen Ibiza style

Profielfoto Wendy
In een eerder artikel schreef ik al eens over onze trouwlocatie. De Sollewerf in Beekbergen. Na omzwervingen in Toscane en Sicilië, kwamen we uit op 3 kilometer van onze woonplaats. Op een druilerige zondag reden we niets vermoedend of verwachtend door het Veluwse bos een oprijlaan op. En we waren verkocht. Echt verkocht. Ondanks dat miezerige weer en het feit dat eigenaren Melanie en Marc de boel nog aan het verbouwen waren. Eigenlijk zeiden we dus ‘ja’ tegen een locatie die we nog moesten gaan zien ;-). Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver.

We’re going to Ibiza
Het contrast had niet groter kunnen zijn, want afgelopen zaterdag scheen de zon uitbundig. Meteen een fantastisch en heel ander gezicht. We maakten weer onze tour door het bos, dit keer weelderig groen, en kwamen aan bij de oprijlaan. De houten poorten zwiepten open en in de verte zagen we palmbomen in houten bakken staan omringd door een wit doek. Ik werd er meteen al blij van. Een fijn, zomers Ibiza sfeertje. Toen we dichterbij kwamen vielen we echt van de ene verbazing in de andere. Melanie en Marc hadden een enorme, witte, half open safaritent laten bouwen. Modern en strak en  toch warm en passend bij het authentieke gevoel van de locatie. Supermooi! En ideaal met dat Nederlandse weer, want zelfs met regen heb je nog het gevoel buiten te staan.

Aan de achterzijde van de tent kijk je uit op een weids, open stuk grond omringd door bos. In het midden van het open deel stond de oude, houten deur al klaar voor een aanstaand huwelijk. Je loopt letterlijk door een prachtige deur heen het open terrein op, de ceremonie en gasten tegemoet. Hoe leuk is dat?!

Na een lekkere kop koffie in de zon en wat gezellig geklets, was het tijd om wat dingen voor 26 augustus door te spreken. Melanie kwam met een aantal superleuke ideeën, die dat bohemien Ibiza sfeertje alleen maar versterken. Ik kan er nog niet te veel over verklappen, maar veel felgekleurde bloemen, wit, een houten bar en sfeervol licht en tafels vol met eten zijn een aantal steekwoorden J.  Ik zie ons al helemaal zitten, omringd door al onze lieve mensen. Ik weet zeker dat het een supermooie dag gaat worden op een te gekke, bij ons passende locatie. Nog 2,5 maand te gaan!

Lees hier mijn vorige blog terug over de fotografie op onze bruiloft.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.