The finishing touch

Profielfoto Wendy

Afgelopen week was het zo ver. De laatste doorpas vóór de grote dag. En ook meteen de meest spannende, want dit keer helemaal op maat. Als het goed is ;-). De laatste keer dat ik bij De Bruishoek was, is al weer een flink aantal weken geleden en toen bleek ik niet meer helemaal lekker in dezelfde maat te passen. In positieve zin gelukkig. Ik was wat centimeters verloren! De naaister uit het eigen atelier moest er aan te pas komen en de jurk zou behoorlijk wat moeten worden ingenomen. Prima. Ik had er alle vertrouwen in.


Say yes to the dress!
Afgelopen week was het dus ein-de-lijk  zo ver. Mijn jurk hing voor me klaar. Volledig passend op mijn lijf. Bionda deed de jurk over mijn hoofd, snoerde me in en BAM! Daar stond ik. Een échte bruid. Zo veel méér bruid dan ik ooit verwacht had van mezelf. Ik ben absoluut geen type voor grote, witte suikerspin modellen. Zo veel was wel duidelijk ;-). Maar het plaatje wat ik nu in de spiegel zag, was evengoed een bruid met hoofdletters. De jurk zat me als gegoten en ik voelde me er heerlijk in. Kreeg geen genoeg van het heen en weer lopen. Wilde ‘m niet meer uit doen. Ik vond ‘m perfect! En toch vonden de lieve meiden van De Bruidshoek dat het nog een tikkeltje beter kon :). Ze kropen letterlijk half onder m’n jurk om de boel nog eens extra af te spelden. En toegegeven, het resultaat is inderdaad nog een stukje mooier. Ik moest dus nog eventjes geduld hebben en de jurk achter laten bij De Bruidshoek.

Nog een week te gaan
Tegen de tijd dat dit blogartikel live staat, kan ik mijn jurk bijna ophalen. Gestreken en wel. En dan nog 2 dagen en dan is het zo ver. 26 augustus 2015. Onze trouwdag. Ik heb er echt superveel zin in en kan niet wachten tot het zo ver is! Het eerst volgende blogartikel zal ik dus schrijven als getrouwde vrouw. Hoe bizar is dat?! Ben je benieuwd naar mijn uiteindelijke outfit? Houd dan dit blog in de gaten, want er gaan zeker foto’s komen!

Lees hier mijn vorige blog terug over de bachelorette.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.