De Locatie

Profielfoto WendyLekker buiten trouwen
In een eerder blogbericht schreef ik al dat we uiteindelijk toch hebben besloten in Nederland te gaan trouwen. Geen olijfgaarden, Toscaanse heuvels of Sicliaanse pasta’s dus. Qua locatie dan tenminste. Want dat we graag een trouwlocatie wilden met een knipoog naar het heerlijke Italië stond voor ons als een paal boven water. Maar waar vind je dat rondom onze woonplaats Apeldoorn? Uiteindelijk kwam mijn schoonmoeder to be met een locatie in Beekbergen. Een dorpje dichtbij Apeldoorn. Prachtig gelegen en een mogelijkheid om buiten te trouwen. De Sollewerf.

sollenberg

Verrassende locatie
We besloten er op een zondag heen te rijden. Zonder verwachting en de lucht loodgrijs. Geen ideale dag dus, maar juist op dat soort momenten wordt je zó verrast! Bij aankomst zagen we het eigenlijk al meteen; wat een te gekke locatie! De Sollewerf is een klein landgoed waar een prachtig jachthuisje op staat, een idyllisch meertje ligt en waar je omringd wordt door het Veluwse bos. Ondanks de regen en grijze lucht waren we meteen enthousiast. We klopten aan en daar stond Marc; één van de eigenaren van De Sollewerf. We werden meteen binnen gehaald, waar de open haard gezellig knapperde en de koffie pruttelde. Marc vertelde enthousiast over De Sollewerf, verbouwingsplannen om het nóg gaver te maken en de mogelijkheden om hier buiten te trouwen. En als het regent? Dan zetten ze de prachtige, half open, witte safaritenten op. Sta je droog en heb je toch het gevoel buiten te zijn. Helemaal ons ding J. Na een half uurtje kwam Melanie, de vrouw van Marc, er ook bij zitten. Een sprankelende dame, die overduidelijk gevoel voor stijl en aankleding heeft. Al even enthousiast begon ze te vertellen over fel gekleurde bloemen, leuke vaasjes en meer gezelligheid. Ok, we waren om. Big time! Voor we het wisten, waren we ruim 1,5 uur verder en hadden we een trouwdatum met bijbehorende locatie in de pocket.

Sollewerf locatie

Dus, de Sollewerf it is! Nu is het nog hopen op goed weer, want dat zou het plaatje helemaal compleet maken. Je zou zeggen dat 26 augustus in elk geval grote kans zou moeten geven op goed weer, maar ja, het blijft Nederland hè. Volgende week hebben we een afspraak over de catering, dus binnenkort meer over het hopelijk heerlijke eten en drinken!

Lees hier mijn vorige blog over ons reisthema!

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.