Bruiloft & Fotografie

 

Profielfoto Wendy

Van fotograaf tot kiekjes in de boom
Ik ben dol op foto’s. Het liefst heb ik er zo veel mogelijk bij me en om me heen. In ons huis is er geen ruimte zonder foto’s, mijn iPhone heeft regelmatig te weinig opslagruimte over en in mijn portemonnee zitten wat verdwaalde foto’s van vroeger. Love it! Toen Gerben me ten huwelijk had gevraagd, was het voor mij al snel duidelijk dat ik graag veel met foto’s wilde doen. En dan niet alleen door de dag vast te laten leggen door een fijne fotograaf, maar juist ook op een andere manier.

Foto’s bohemien stijl
Ik dook meteen oude fotoboeken in. Van mezelf, mijn ouders, van Gerbens jeugd. Het lijkt me superleuk om met een kleine verzameling oude foto’s een leuk, persoonlijk sfeertje te creëren tijdens onze bruiloft. Iets wat bij ons past én bij die fantastische buitenlocatie. Na wat gespeur op allerlei blogs en hippe trouwsites, was ik er uit: we maken onze eigen ‘trouwboom’! De Sollewerf ligt midden in het bos. Aan bomen geen gebrek ;-). Het lijkt me helemaal te gek om een paar van die machtige, oude bomen aan te kleden met fotolijstjes. Oude, antieke lijstjes met beelden van vroeger. Touwtje of lintje er aan en hangen maar. En in het midden van al die foto’s staan wij. Niet letterlijk, maar door middel van een soort tijdlijn van onze relatie mèt, je raadt het al, foto’s J. Gerben gaat van hout een groot bord maken, waarop de belangrijkste, leukste en gekste momenten uit onze relatie tot zo ver komen te staan. Misschien klinkt het allemaal nog wat vaag, maar ik denk dat het helemaal leuk gaat worden. Foto’s bohemien stijl.

Vlotte fotograaf
Daarnaast willen we de dag zelf natuurlijk ook graag vast laten leggen door een fotograaf. Geen stijf gebeuren of iemand die de hele middag en avond achter ons aan hobbelt. Gewoon informeel, relaxed en natuurlijk. Geen staatsportretten voor ons ;-). We kwamen uit bij Wianda Bongen; een spontane, jonge meid die een duidelijke passie heeft voor het vastleggen van bijzondere momenten, met een heel eigen stijl en waar we meteen een klik mee hadden. Na een kop thee en twee uur kletsen was ’t voor ons wel duidelijk: Wianda it is!

En verder? Verder zijn er nog wel wat dingetjes die we gaan doen met foto’s. Zo zal er bijvoorbeeld ook iets gaan gebeuren met een Instax camera, props en een gastenboek :). Ik ga er alleen niet te veel over vertellen, zodat het ook nog een beetje een verrassing blijft. Is fotografie of zijn foto’s belangrijk voor jou als je gaat trouwen?

Lees hier mijn vorige blogs terug…

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.