Accessoires

It’s the shoes that make the bride

De vorige keer schreef ik over mijn zoektocht naar die ene bruidsjurk. Die ik na maar liefst 11 jurken dan toch echt vond. En hoewel ik eigenlijk al helemaal weg was van de jurk zelf, werd ik pas echt een bruid in het uurtje er na ;-). Nooit geweten dat er zo veel bij het uitkiezen van je bruidsjurk komt kijken zeg.

Schoenen en Sieraden
Daarna was het tijd voor de sieraden. Dat was snel gedaan, want ik ben niet zo’n sieraden type. Geen grote bling bling kettingen of armbanden voor mij. Bij de Bruidshoek hebben ze de sieradenlijn van Abrazi Swarovski. Je denkt misschien bij Swarovski juist aan bling bling, maar niets is minder waar. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een heel subtiel setje oorbellen, een fijn kettinkje en bijpassende armband. Nice!

En toen was het tijd voor de schoenen. Daar was ik helemaal snel uit, want ik had mijn oog bij een eerder bezoekje al op een paar fan-tas-tische naaldhakken laten vallen. Schoenen die ik ook na de trouwdag nog aan kan, lekker praktisch.

Al met al ben ik er wel achter gekomen dat een trouwoutfit uit zo veel meer bestaat dan alleen maar die ene, echte trouwjurk. Met alle accessoires was ik pas echt helemaal de bruid en het maakt dat ik me extra mooi voel. Heb jij al eens nagedacht over accessoires voor tijdens je trouwdag?

Wil je mijn blog lezen over het uitzoeken van mijn trouwjurk?

Expert opinion:
Zoals Wendy al omschrijft komt er nog veel meer kijken bij het uitzoeken van jouw droomjurk. In deze blog besteedt zij aandacht aan de sieraden en de schoenen, in een verder stadium zullen we nog ingaan op de lingerie en de sluier/haaraccessoires die uiteraard ook bij het complete plaatje horen. Wij overleggen veel met onze leveranciers over de nieuwe trends, vragen van klanten en maken zo samen perfecte matches. Over de accessoires die Wendy heeft gekozen:

Bruidssieraden van Abrazi:
Abrazi is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2003 is opgericht en zich sindsdien focust op het bedenken en maken van kwaliteits-bruidssieraden. Abrazi maakt prachtige sieraden voor zowel de klassieke als de moderne bruid en maakt hierbij uitsluitend gebruik van Swarovski elementen. De gebruikte parels zijn 25 keer gelakt waardoor ze zeer duurzaam zijn en mooi blijven.

Bruidsschoenen van Shoe Stories:
Schoenen hebben wij van het merk Shoe Stories in allerlei soorten en maten. Schoenen met een bandje over de voet, schoenen met een hoge en minder hoge hak of wanneer dit niets voor jou is hebben wij uiteraard ook ballerina’s en zelfs slippers of sneakers. Wendy heeft gekozen voor een paar prachtige killerheels met een leuke vintage look. Perfect passend bij haar trouwjurk. Vaak zijn de schoenen in dezelfde kleur als de jurk en is dit niet een kleur die makkelijk doorgedragen kan worden na de bruiloft. Bijna alle schoenen kunnen naderhand in bijna iedere gewenste kleur worden geverfd wat het weer makkelijk maakt om je mooie schoenen nog eens te dragen.

Bij deze de links naar de bruids-accessoires:
Een impressie van bruidsschoenen bij de Bruidshoek.
Een impressie van bruidssieraden bij de Bruidshoek.
De website van Abrazi bruidssieraden.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.