Bachelorette

Profielfoto Wendy

De leukste bachelorette ever!

Afgelopen zaterdag was het zo ver J. Mijn vrijgezellendag. Ik had ’t even niet aan zien komen. Natuurlijk houd je er rekening mee naar mate de trouwdag dichterbij komt, maar die vriendinnen van mij hadden me mooi te pakken! Compleet met kleine leugentjes en verzonnen vakanties. En dus was ik zaterdag niets vermoedend aan het werk in de overtuiging dat ik een rustig weekend voor de boeg had. Tot ik geschreeuw in de tuin hoorde. Een groep van 11 dolenthousiaste meiden gilde het uit. Ik wist niet wat me gebeurde. Was even helemaal van slag. Ik kreeg meteen een sluier op mijn hoofd geplant en een roze slinger om m’n nek. Tja, hoort er bij ;-). Ze namen de keuken over en binnen no time stond de tafel vol met lekkere hapjes. Heerlijk!

Op weg naar…
Na een fijne lunch en wat gezellig geklets, daalde mijn adrenaline niveau weer tot normaal en moest ik mijn tas er bij pakken. Die stond al weken klaar. Inclusief een bizarre mix van lipgloss, slippers, foto’s van ex vriendjes en kleding die weg gegooid mocht worden. Hm. We gingen op pad. Geen idee waarheen, maar daar kwam ik snel genoeg achter. Splash art. Juist, gooien met verf! Daar was dus die oude kleding voor ;-). We kregen allemaal een blanco canvasdoek en gingen onder begeleiding van een lichtelijk aparte Schot aan de slag. Glaasje cava halverwege er bij, helemaal gezellig. En uiteindelijk maak je serieus ook nog wel iets leuks ook ;-).

Na 2 uurtjes creativiteit was het tijd voor een borrel en een hapje eten. Bij mijn favoriete tentje. Inclusief een menu dat speciaal voor mij was samengesteld. Zo leuk! Daar zit je dan. Met 11 verschillende meiden die je allemaal zo lief zijn aan een tafel in je favoriete tentje. Natuurlijk werd ik nog een paar keer in de maling genomen en zat ik nog steeds met die sluier op mijn hoofd, maar ow my. Ik kon mijn geluk niet op! Na heel wat uurtjes tafelen en flessen wijn verder, was het tijd voor een dansje. Eerst lekker buiten en later gezellig in een kroeg. Heerlijk! Midden in de nacht stapte ik moe maar zo dankbaar en blij in een taxi.

Ik had me echt geen leukere vrijgezellendag kunnen wensen dan dit. Zo bijzonder om al die meiden samen te zien en te beseffen dat ze alles voor jou hebben georganiseerd. Weer een gebeurtenis in de aanloop naar je trouwdag die het zo de moeite waard maakt. Nu is het nog maar een paar weekjes en dan sta ik daar. Keep you posted!

Lees hier mijn vorige blog over onze ceremonie.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.