Ein-de-lijk weer passen

 

Profielfoto Wendy

I found the dress part II!
Afgelopen week was het zo ver. Ik mocht mijn bruidsjurk weer aan :)! Ondertussen was het al weer ruim 5 maanden geleden dat ik voor het eerst bij De Bruidshoek kwam en 9 jurken nodig had om bij dè jurk uit te komen. Het werd een jurk die ik zelf niet uit het rek had gekozen, maar waarvan eigenaar Robert vaderlijk zei; ‘probeer ‘m nu maar, je bent er nu toch’. En inderdaad. Dit was de jurk waarin ik wilde trouwen. We proostten er op, pinkten een traantje weg links en rechts en dat was dat.

Vind ik hem nog wel mooi?
Tot afgelopen week. Toen stond de tweede afspraak gepland om de bruidsjurk helemaal op mijn lijf af te spelden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best nerveus was toen we naar De Bruidshoek reden. My ow my. Wat als ik ‘m toch niet meer zo mooi vond? Of wat als de bruidsjurk ineens heel anders bleek te zijn dan in mijn geheugen?! Waarschijnlijk heeft elke bride to be even zo’n onzekerheidsmomentje. Je wilt toch weer graag dat ene speciale gevoel ervaren als je het pashokje uit komt ;-). Bionda, die me de vorige keer superfijn geholpen had, bleek op vakantie te zijn, maar daar kwam de ervaren en kundige Conny voor terug. Ik werd de mooie grote paskamer in geloodst en verkleden maar. Wat ik hoopte, gebeurde. Conny liet de jurk over mijn hoofd glijden en BAM! Verliefd. Tot-over-mijn-oren. Helemaal toen ze ‘m kundig begon af te spelden en de jurk steeds meer om mijn lijf gemaakt leek. Wat een paar spelden al niet kunnen doen! Accessoires er bij en het leek al helemaal echt. Na wat keurende blikken links en rechts kwam de coupeuse er nog even bij. Nog wat kleine verbeteringen en toen was ’t beklonken. Ik probeerde het moment van uit doen zo lang mogelijk te rekken, maar na 10 rondjes ontkwam ik er toch echt niet meer aan. Uit met die jurk. De volgende keer dat ik ‘m aan doe is de jurk he-le-maal perfect :)!

 

Wil je weten hoe ik de laatste 7 weken tot onze bruiloft beleef? Blijf me dan volgen via het blog van De Bruidshoek! Ik ben benieuwd naar of jij al een compleet plaatje hebt van jouw ideale bruidsjurk?

Lees hier mijn vorige blog terug over onze ondertrouw.

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.