3 weken getrouwd en onze mini-honeymoon

 

Profielfoto Wendy

Drie weken getrouwd
Maanden kijk je er naar uit. Bereid je het voor en bedenk je hoe het zal gaan zijn. Je trouwdag. En dan, bam. Is het voorbij en ben je al weer een aantal weken verder. Ondertussen zijn we nu 3 weken getrouwd en denk ik bijna nog dagelijks aan onze trouwdag. Het was alles wat ik me er bij voor had gesteld en meer dan dat. Een heerlijke, ongedwongen, gezellige dag vol liefde, humor en bijzondere momenten.

Honeymoon
Om de dag zelf nog wat te verlengen, vertrokken we een dag na ons trouwen op een mini honeymoon. Ik zeg bewust mini, want het echte werk komt er over een weekje aan. Dan gaan we namelijk een jaar rond de wereld reizen J. Een honeymoon van een jaar. Heerlijk! Maar hoe gaaf dat ook is, het was voor ons gevoel toch wat te ver weg van onze trouwdag. Voor je het weet sta je weer ramen te lappen, 12 uur nadat je getrouwd bent…En dus stapten we een dag later in het vliegtuig naar Toulouse. Zuid-Frankrijk. Een roadtrip van 4 dagen door één van de wijnstreken die Frankrijk rijk is. Lekker genieten van het zonnetje, heerlijk eten, fijne wijntjes en natuurlijk elkaar. Dat we net getrouwd waren, gaf alles toch net even een extra glans. Een reisje dat ik niet meer zal vergeten!

Tja, en nu komt dus onze wereldreis er aan. Iets waar we al erg lange tijd mee bezig zijn en naar uit kijken. Sterker nog, mijn fris bakken man vroeg me in december ten huwelijk vanwege die reis. Het leek hem een leuk idee om te trouwen en dan een jaar op huwelijksreis te gaan. Romanticus ;-). Net als met de trouwdag komt ook die reis ineens snel dichtbij. We hebben een enkeltje naar Brazilië geboekt en gaan van daaruit naar het Zuiden van Zuid-Amerika. Het doel is uiteindelijk door heel Zuid-Amerika te reizen en van daaruit via Micronesië en Centraal Azië weer terug naar Europa te gaan. Ik ben benieuwd of dat ook de route zal gaan worden. Alles is flexibel.

Lijkt het je leuk om mij als newly wed te volgen tijdens onze wereldreis? Neem dan eens een kijkje op mijn blog Reismeisje. Daar zal ik de hele reis bij gaan houden!

De blogs die ik voor de Bruidshoek heb geschreven kan je hier vinden.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.